Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Shoplog #10 – Action – Kruidvat & Etos

Het voorbije weekend ben ik naar Brugge en Sluis gaan shoppen.. het was allemaal in een rush! Maar zo koop ik mijn beste aankopen.. anders twijfel ik teveel en doe ik gegarandeerd miskopen.. :) Deze shoplog is maar een kleintje.. ik kocht niet zo veel. Wat ik wel deed en dat doe ik de laatste tijd veel, dat is kledij passen, een foto van nemen (ook van het prijskaartje met alle info en artikelnummers) en dan thuis online bestellen bij Zalando met een kortingscode. Doen jullie dit ook soms?

Ik kocht een zalig zacht leopard fleece dekentje en 2 theelichthouders bij Action, 2 Essie lakjes bij Kruidvat en een L’oréal lakje bij Etos.

Shoplog #10 - Action - Kruidvat & Etos
Het fleece dekentje met prachtige leopard print (€5,95) is super zacht en super groot! Heerlijk om mee in de zetel te zitten en tv te kijken :) De theelichthouders (€0,46 per stuk) passen perfect in mijn interieur :)

Shoplog #10 - Action - Kruidvat & Etos

Shoplog #10 - Action - Kruidvat & Etos

Shoplog #10 - Action - Kruidvat & Etos

Shoplog #10 - Action - Kruidvat & Etos
Essie ‘The Lace is On’ uit de nieuwe herfstcollectie is een prachtig paars kleurtje.. Een swatch volgt deze week nog!

Shoplog #10 - Action - Kruidvat & Etos

Shoplog #10 - Action - Kruidvat & Etos
Ook kocht ik deze topcoat van Essie ‘Let it Shine – anti – age’

Shoplog #10 - Action - Kruidvat & Etos
Deze glitter topcoat van L’oréalColor Riche – ‘White Gold’ ga ik uittesten op zwarte nagellak.. swatch volgt!

Zoals ik al zei een kleine shoplog.. :)

Heb jij dit weekend geshopt?

XOXO
Eefje

 • Leuke aankoopjes! Die theelichtjes heb ik in het roze en dat Essie lakje vind ik echt heel mooi!

 • Super leuke aankoopjes!

 • Leuke aankopen hoor! Vooral dat plaid…. Staat mijn naam op! ;-)

 • Ik ben heel benieuwd naar de glittertopcoat :) x

 • leuke aankopen !

 • Kim

  Mooi lakje van Essie!

 • Wat een leuke aankoopjes!

 • Leuke aankoopjes!

 • Leuke aankoopjes, vooral dat lakje van Essie.

 • Mooie lakjes van Essie en L’Oreal!

 • leuke spulletjes! vooral dat glitterlakje! en dat dekentje lijkt me lekker zacht fluffy :P

 • Superleuke nagellakjes heb je gekocht! Ik ben echt benieuwd naar de gouden color riche!

 • leuke spulletjes heb je gekocht, vooral de plaid vind ik erg leuk

 • Leuke aankopen! Dat lakje van Essie is heel mooi.

 • Leuke aankopen! Het dekentje lijkt me immens zacht!

 • je hebt leuke dingen gekocht :D vooral die Essie lakjes vind ik mooi <3 en die van L'oreal lijkt me ook wel wat haha!