Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Shoplog #2

Hi Girls!!!

Dit weekend ben ik gaan shoppen naar Knokke.. een half uurtje rijden van mijn hometown. Ik vind Knokke zalig om te gaan shoppen! Het voelt aan als een tweede thuis, ik heb er ook een aantal jaar gewerkt en in de zomer is het dé place to be om te gaan chillen op het strand met een glaasje champagne :) I LOVE Knokke. Ik ga graag naar Brugge, Gent of Antwerpen om te gaan shoppen maar in Knokke vind je toch wel de mooiste dingen van allemaal (en ook de meest onbetaalbare) ;)
Meer dan oooooohhhhhh’s en aaaaaahhhhh’s was er niet nodig om mezelf uit te drukken wat ik van de nieuwe collectie vond..! Prachtig! Allemaal snoepkleurtjes en leuke prints.. en de schoenen voor dit voorjaar zijn oooooohhhhh!!! en de handtassen zijn werkelijk aaaaaahhhhh!!!! Ik kan niet kiezen! Ik wil niet kiezen!! Ik wil het allemaal!!!

In deze shoplog toon ik jullie wat ik dit weekend heb gekocht.. Volgende maand zal daar een vervolg aan komen, want ik heb een paar stoere bikerboots gezien die ik wil.. een paar enkellaarsjes en heel veel andere hippe spulletjes!! De keuze was enorm en we zijn nog maar het eerste weekend van Februari!

Dit is wat er in mijn dressing bijkomt :)

Shoplog #2

Op deze foto is het misschien niet zo duidelijk, maar ik heb alles apart gezocht in google met duidelijke foto’s :)

Trui : H&M

Shoplog #2

Bloes : Mango

Shoplog #2

Broek: Vero Moda

Shoplog #2

Truitje: Liu Jo

Shoplog #2

Ook voor “mini me” heb ik een super outfitje gekocht bij H&M, eigenlijk bijna identiek aan mijn outfit (de turkooise broek en de roze nettrui)!
Zij vindt het altijd super om hetzelfde aan te doen als haar mama :)

Shoplog #2

How cool is that :p

Deze week verwacht ik nog een bestelling die ik geplaatst heb op Zalando. Een rokje van Vero Moda en een t-shirt van Guess.
Tot de volgende Shoplog en laat gerust weten wat je van mijn nieuwe aankopen vindt!

XOXO
Eefje

  • Laurence

    Heel leuk voor de dochter :D ja knokke is zalig..siesta beach!

  • Wat een leuke aankopen!