Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Shop Tip! The Body Shop – Body Butter

Even tussendoor..
De TBS body butter bestaat 21 jaar en dat moet gevierd worden..
Ga nu! naar The Body Shop en koop nu! al je favoriete body butters voor de komende wintermaanden! Want nu! en alleen nu! zijn de body butters aan slechts €10!!

Shop Tip! The Body Shop - Body Butter

Er zijn ondertussen 20 soorten body butter, m.a.w keuze genoeg..

Mijn favorieten:

Shop Tip! The Body Shop - Body Butter

Olive body butter – TBS

Shop Tip! The Body Shop - Body Butter

Honeymania – TBS

Deze actie is geldig t.e.m 6 oktober.

Geen dank :)

XOXO
Eefje

 • Wat een fijne actie!

 • Fijne tip! Dit is altijd zo aanlokkelijk, maar ik heb nog een hele voorraad staan dus zal ik me maar wat inhouden :D

 • Yeah ideaal! De mijne met peache geur is bijna op (en dat na slechts 1,5 maand, oeps) x

 • Oeh nice… maar ik zal me in moeten houden. Het leven is zwaar als je opeens weer een studie moet betalen… ;)

 • me

  Deze week al opgehaald, de honeymania en de moringa, beide stonden op het verlanglisjtje….ik kwam eigenlijk alleen voor een gezichtscrubspad maar kon dit toch niet laten liggen. hahaha, Overigens zag ik ook nog wat butters uit de afgelopen sale liggen , die waren nu ook 10,00 euro en ook nog wat andere zaken dan bodybutters, ook allemaal in de aanbieding (waaronder ook dingen uit de, inmiddels opgeheven, sweet lemon lijn dus de liefhebbers weten wat ze moeten doen. ;

 • Heb zelf uiteraard gebruik gemaakt van deze actie, wilde al heel lang de peach bodybutter maar die was de laatste tijd niet in de aanbieding en ik vertik het om de volle 16 euro te betalen, dus ideaal dat die ook nu 10 euro was!

 • Die zijn echt leuk!

 • Ik moet nu echt sparen dus shoppen zit er voor mij even niet in.

 • Ooh dat wordt rennen! Ben erg benieuwd naar de Honeymania! :-) Thanks voor de tip!

 • Fijne actie! Ik kocht zelf de Vitamine E body butter.