Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Sensationail – Kitten Heel

Zoals jullie al weten uit een vorige post, ben ik een grote fan van Sensationail.. gellak om zelf thuis aan te brengen, met een houdbaarheid van 2 weken! En zoals eerder al bleek, bleef deze effectief 2 weken picobello! Tijd voor een uitbreiding van mijn assortiment dan maar. Ik kocht er een nieuw kleurtje bij nl. Kitten Heel! Een mooi, redelijk fel roze kleurtje.

Sensationail - Kitten Heel

Sensationail - Kitten Heel

Gebruikte producten:

Sensationail – Primer
Sensationail – Base Coat
Sensationail – Kitten Heel (2 laagjes)
Sensationail – Top Coat
Sensationail – Cleanser

Een review over dé gellak ‘Sensationail’ van het moment vind je hier

Hebben jullie al ervaring met Sensationail? Of een andere gellak?

XOXO
Eefje

 • Mooi kleurtje! Ik gebruik ook de sensationails kit en ben er ook tevreden mee!

 • Kim

  Heel mooie kleur!

 • Het perfecte roze kleurtje! Ik wil zelf ook al heel lang zo een gel set, twijfel alleen nog welk merk het wordt!

 • Mooi resultaat! x

 • Wauw, mooi kleurtje!!

 • Lekker fel, I like :-)

 • Prachtige lak, mooie kleur!

 • Wauw wat een mooi lakje!!

 • Wat een mooi kleurtje!

 • Waiw wat een mooie kleur! Ik heb er zelf nog geen ervaring mee. Ik moet ook eerlijk zeggen dat het me niet heel erg trekt omdat ik heel veel afwissel met nagellak.