Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Schwarzkopf Nature Moments

Nature Moments, van het vertrouwde familiemerk Schwarzkopf, beschermt en behoudt de natuurlijke schoonheid van het haar zonder toegevoegde kleurstoffen en siliconen. Nature Moments bevat extracten 100% van natuurlijke oorsprong. Voor natuurlijk mooi haar van de wortels tot in de puntjes!

Schwarzkopf Nature Moments is het allereerste haarverzorgingsmerk met de unieke dermo certificering, die in huidverzorging al veelvuldig voorkomt. Het betekent dat deze unieke lijn door externe dermatologen is getest en goedgekeurd en dat de producten een zeer goede huidverdraagzaamheid kennen. De shampoos zijn immers allemaal pH-neutraal. Wil je graag het volledige persbericht nog eens lezen, dat kan hier.

Schwarzkopf Nature Moments

Er zijn maar liefst 5 unieke lijnen verkrijgbaar, met verschillende ingrediënten en voor verschillende haartypes. Ik kreeg alle 5 de shampoos en 2 conditioners opgestuurd, dus spring maar mee in de douche dan vertel ik jullie wat ik ervan vind!

Schwarzkopf Nature Moments

Schwarzkopf Nature Moments:

Schwarzkopf Nature Moments

Schwarzkopf Nature Moments

Schwarzkopf Nature Moments

Schwarzkopf Nature Moments

Schwarzkopf Nature Moments

Eerst en vooral vind ik de verpakking enorm gelijkend met de Garnier shampoos, een doorschijnende flacon met shampoo in verschillende kleurtjes, weinig origineel maar het is de inhoud dat telt, right..

De shampoos ruiken heel erg verschillend en dan is aan jou de keuze welke geur jij fijn vindt en welk minder. Ze zijn allemaal zeer zuinig in gebruik en de shampoo verdeelt zich goed en schuimt rijkelijk. De inhoud is 250ml. Mijn 2 favorieten zijn de Moroccan Argan Oil & Macadamia Oil en Irresistable Raspberry & Sunflower Oil.
Moroccan Argan Oil & Macadamia Oil ruikt heel erg exotisch en oosters en doet je wegdromen op een eiland met witte stranden, cocktails en wuifende palmbomen. Irresistable Raspberry & Sunflower Oil ruikt dan weer bloemig, fruitig en zeer fris.

Schwarzkopf Nature Moments

Schwarzkopf Nature Moments

Aan de conditioners moest ik even wennen, want deze lijken minder voedend en ontwarrend. Deze conditioners bevatten geen siliconen en leggen dus geen laagje op je haar die zacht en glad aanvoelt.. Maar tijdens het uitspoelen ervaar ik dat mijn haar wél zacht en glad is en dus ook goed gevoed! Ontwarren gaat vlot en mijn haar ruikt heerlijk!

Schwarzkopf Nature Moments shampoo – €2,69 (250ml)
Schwarzkopf Nature Moments conditioner – €2,69 (200ml)

Liefs,

Eefje