Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Schwarzkopf – Essence Ultime Citrus Oil Bright & Blond – Shampoo & Conditioner

Af en toe zijn er producten die ik door anderen laat testen.. Uiteraard ken ik mensen genoeg die dit voor mij (en mijn blog) met veel plezier willen doen. Dit was nu ook weer het geval met de nieuwste producten van Schwarzkopf. Schwarzkopf vult de Essence Ultime lijn aan met een shampoo, conditioner en een lightening spray voor de blondjes op deze aardbol. Gezicht van deze lijn is nog steeds Claudia Shiffer.

Zelf ben ik niet blond dus stelde Vriendin K. voor om testpersoon te zijn en ging onder de douche met de Essence Ultime Citrus Oil Bright & Blond Shampoo & Conditioner. Na enkele weken kreeg ik deze review van haar.

Benieuwd.. kijk dan even mee!

Schwarzkopf - Essence Ultime Citrus Oil Bright & Blond - Shampoo & Conditioner

Schwarzkopf – Essence Ultime Citrus + Oil Blond & Bright Shampoo & Conditioner licht het haar zacht op door de kleurpigmenten. De expertformules zijn gebaseerd op citrusextracten en olie.

Schwarzkopf - Essence Ultime Citrus Oil Bright & Blond - Shampoo & Conditioner
Citrus + Oil – Blond & Bright Shampoo
De formule met citrusextract & olie
Geeft een mild oplichtend effect
Voor stralend blond haar met een spectaculaire glans

Schwarzkopf - Essence Ultime Citrus Oil Bright & Blond - Shampoo & Conditioner
Citrus + Oil – Blond & Bright Conditioner
De formulie met citrusextract & olie
Voor een mild oplichtend effect
3x beter doorkambaar

De shampoo en conditioner zitten beide in een witte flacon met gele details.. wat duidelijk maakt dat deze producten geschikt zijn voor blond haar.
Mijn haar is natuurlijk blond (donkerblond), ik kleur mijn haar niet.
De shampoo is licht gelig van kleur en ruikt heel subtiel naar citrus. De conditioner
daarentegen ruikt niet naar citrus, die heeft eerder een neutrale geur en is ook zeer licht gelig van kleur. Mijn haar ontwart ook zeer makkelijk, maar ik heb sowieso niet veel last van knopen in mijn haar :)
Mijn haar voelt na het drogen en stylen zeer zacht aan en het glanst super mooi. Dit wordt nog eens extra benadrukt als het zonlicht op mijn haren schijnt.

Schwarzkopf - Essence Ultime Citrus Oil Bright & Blond - Shampoo & Conditioner

Conclusie: Ik ben zeer tevreden over zowel de Schwarzkopf – Essence Ultime Citrus Oil Bright & Blond shampoo als de conditioner. Mijn haar ziet er zacht en stralend uit.. als deze producten op zijn koop ik ze zeker opnieuw!

Schwarzkopf – Essence Ultime Citrus Oil Bright & Blond – Shampoo & Conditioner zijn te koop bij de drogist en kosten €5,99 per stuk. Wil je deze producten online kopen, klik dan hier.

Heb jij ervaring met producten speciaal voor blond haar?

Liefs,

Eefje

 • Deze zou ik ook wel gebruiken. Jammer genoeg ben ik niet blond meer, zoals toen ik een tiener was

 • Mooie review ziet er goed uit.

 • Amy

  Dit klinkt echt als iets voor mij! Mijn blonde haar kan wel wat extra oomph gebruiken :D

 • Duidelijk niks voor mij en mijn bruinrode haar, maar ik vind ’t wel super dat meer en meer merken met kleurspecifieke haarverzorging komen aanzetten.

 • klinkt goed!
  ik gebruik deze niet, maar het klinkt nie tmis hoor

  liefs
  Karlien

 • klinkt goed, al is deze shampoo niet voor mij omdat ik bruin haar heb :)
  X