Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

8524 Volgers

Scholl Velvet Smooth Express Pedi

Onze voetjes worden al snel vergeten als het op lichaamsverzorging aankomt.. Maar al te vaak zie ik onverzorgde voeten opduiken en laat ons eerlijk zijn, het ziet er niet uit! Nu, ik heb zelf ook niet de ‘perfect’ verzorgde voeten, ga nooit naar de pedicure en skip het vijlen nu en dan wel eens. Maar dat is nu verleden tijd want ik mocht de Scholl Velvet Smooth Express Pedi limited edition testen en mijn ervaring hiermee lees je hier..

Scholl Velvet Smooth Express Pedi

De Scholl Velvet Smooth Express Pedi kennen we allemaal als de roterende eeltvijl, in de roze en blauwe versie. Nu is er zomerse limited edition en het verschil zit hem in de handgreep, die is geel met een bloemenmotiefje (kei schattig)! Ook de volledige verpakking errond kreeg een zomers tintje!

Scholl Velvet Smooth Express Pedi

Scholl Velvet Smooth Express Pedi

Scholl Velvet Smooth Express Pedi

Scholl Velvet Smooth Express Pedi

Scholl Velvet Smooth Express Pedi

De Scholl Velvet Smooth Express Pedi werkt op batterijen (en die zijn trouwens meegeleverd) en je zet de vijl aan door aan de zilverkleurige ring te draaien. De voetvijl begint te draaien en dat ziet er even heel erg indrukwekkend uit. Het wegvijlen van de droge en harde huid op je voeten is volledig pijnloos, no worries. Ik heb vooral veel eelt ter hoogte van mijn hiel, dus daar vijl ik extra. Je hoeft niet te veel druk uit te oefenen zodat de eelt heel makkelijk weggevijld wordt. Zorg ervoor dat je voeten droog en proper zijn voor je begint te vijlen. Het scheelt ook best wat tijd dan een gewone eeltvijl.

De rollers die voor de Express Pedi gebruik worden zijn gemaakt met diamantkristallen, die ervoor zorgen dat je voeten mooi glad worden. Als je merkt dat de roller zijn werking verliest dan kun je deze vervangen en zijn er extra rollers te koop.

Na het gebruik van de Scholl Velvet Smooth Express Pedi is het aan te raden om je voeten even goed te verwennen en te hydrateren, want anders blijf je last houden van een droge en harde huid. Scholl heeft daarvoor het Hydraterend Serum, een gel die je voeten een extra verzorgt. Deze dunne waterige gel is bedoeld om na de behandeling met de Express Pedi te gebruiken of als je voeten wat droog aanvoelen. Het serum dringt vrijwel onmiddellijk in en plakt niet! Hoeraaa!! Maar voor echte hydratatie gebruik ik liever een andere voetencrème, omdat deze meer voeden en verzorgen..

Scholl Velvet Smooth Express Pedi – €39,99
Scholl Velvet Smooth Express Pedi rollers – vanaf €15,99
Scholl Velvet Smooth Dagelijks Hydraterend Serum – €8,49

Verkrijgbaar in de supermarkt, bij de drogist en online bij oa: bol.com

Heb jij deze Scholl Velvet Smooth Express Pedi al geprobeerd?

Liefs,

Eefje