Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Rituals Tao – Massageolie – Handscrub – Bed & Body mist

Rituals heeft onlangs hun Tao lijn vernieuwd en ik kreeg enkele producten toegestuurd om uit te testen.. Dit doe ik natuurlijk met plezier! Ik review vandaag de massageolie, de 3 in 1 handscrub en de bed& bodymist.

Rituals Tao - Massageolie - Handscrub - Bed & Body mist

Na een zware werkdag vind ik het heerlijk om mezelf te verwennen met lekker ruikende, hydraterende en kalmerende producten. Rituals heeft dit perfect begrepen en hun vernieuwde Tao lijn is hiervoor ideaal! Tijd voor wat ontspanning!

Wat is Tao?

Tao is een oude Chinese filosofie die streeft naar harmonie tussen yin en yang. Yin staat symbool voor het innerlijke en yang voor de (uiterlijke) buitenwereld. Tao, wat letterlijk ‘de weg’ betekent, wil harmonie vinden tussen deze twee tegengestelde maar toch complementaire krachten. Want in de alledaagse hectiek is het soms moeilijk om rust te vinden als je zintuigen voortdurend blootgesteld worden aan externe stimuli (yang).

Rituals Tao - Massageolie - Handscrub - Bed & Body mist

Rituals Tao Massageolie Xiu Xi:

Deze massageolie is een voedende, vochtregulerende olie met een rustgevende werking voor lichaam en geest die ook gebruikt kan worden als huidverzorgende olie voor de zeer droge huid. Deze olie is verrijkt met rustgevende Witte Lotus en huidverzorgende Yi Yi Ren.

Rituals Tao - Massageolie - Handscrub - Bed & Body mist

Ik vind het heerlijk om gemasseerd te worden, ik kan hier ongelooflijk door ontspannen en ja zelfs van in slaap vallen :) Maar dan heb je natuurlijk een goede masseur nodig, en laat ik nu net zo’n exemplaar in huis hebben :)

Ik duw de Tao massageolie regelmatig in de handen van mijn man en laat me verwennen met een uitgebreide rugmassage. Heerlijk! Deze olie ruikt ontzettend lekker, zeer subtiel.. de geur is absoluut niet overheersend. Ik word sowieso rustig van een massage maar deze olie doet zijn werk goed! Ik ben helemaal zen nadien en val als een roosje in slaap :)

Rituals Tao - Massageolie - Handscrub - Bed & Body mist

Ingrediënten:
VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, TRITICUM VULGARE (WHEAT) GERM OIL, PARFUM/ FRAGRANCE, SQUALANE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, COIX LACRYMA- JOBI MA-YUEN (JOB’S TEAR) SEED EXTRACT, NELUMBO NUCIFERA (LOTUS) FLOWER EXTRACT, TOCOPHEROL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, AQUA/ WATER, BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, HEXYL CINNAMAL, BENZYL ALCOHOL, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, EUGENOL, ISOEUGENOL, CINNAMAL

Rituals Tao Massageolie XIU XI – €13,50 (plastic flacon 150 ml)

Rituals Tao - Massageolie - Handscrub - Bed & Body mist

Rituals Tao Handscrub Silence 3 in 1:

Deze Silence handscrub is een luxueuze 3-in-1 handscrub voor dagelijks gebruik, die de huid diep reinigt, verzacht en versoepelt. Verrijkt met verzorgende oliën die snel door de huid worden geabsorbeerd en de vochtbalans van de huid herstellen.

Rituals Tao - Massageolie - Handscrub - Bed & Body mist

De scrub werkt als volgt: scrub en masseer op droge handen, daarna afspoelen en je handen afdrogen. Kan elke dag gebruikt worden. Deze handscrub is echt mijn favoriet, ik hoef mijn handen daarna niet meer in te wrijven.. ze zijn ongelooflijk zacht. Helaas is dit van korte duur, maar dit heeft alles te maken met mijn job. Als kinderbegeleidster was en ontsmet ik mijn handen dagelijks wel zo’n 50 keer :)  Ik gebruik deze scrub dan ook bijna dagelijks vooral ’s avonds voor het slapen gaan.

Rituals Tao - Massageolie - Handscrub - Bed & Body mist

Ingrediëten:
AQUA/WATER, GLYCERIN, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) HYBRID OIL, ETHYLHEXYL STEARATE, SILICA, DIMETHICONE, PARFUM/ FRAGRANCE, PHENOXYETHANOL, CETYL ALCOHOL, STEARYL STEARATE, POLYQUATERNIUM-39, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) CERA (WAX), COIX LACRYMA-JOBI MA-YUEN (JOB’S TEAR) SEED EXTRACT, NELUMBO NUCIFERA (LOTUS) FLOWER EXTRACT, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, BEHENIC ACID, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER, CETYL BEHENATE, DICETYL PHOSPHATE, CAPRYLIC/- CAPRIC TRIGLYCERIDE, SORBITAN ISOSTEARATE, POLYSORBATE 60, JOJOBA ESTERS, PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, TRIDECETH-6, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, HEXYL CINNAMAL, BENZYL BENZOATE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, SODIUM BENZOATE, TETRASODIUM IMINODISUCCINATE, PIROCTONE OLAMINE, SODIUM HYDROXIDE, CI 19140 (YELLOW 5), CI 19140:1 (YELLOW 5 LAKE), CI 42090 (BLUE 1), CI 77289 (CHROMIUM HYDROXIDE GREEN), CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE)

Rituals Tao handscrub 3 in 1 Silence –  €10,00 (tube 200 ml)

Rituals Tao - Massageolie - Handscrub - Bed & Body mist

Rituals Tao Bed & Body Mist Yin:

Deze Tao Bed & Body mist is een zeer rustgevende mist voor op je (bed)textiel en je huid. Verrijkt met rustgevende ingrediënten Yi Yi Ren en Witte Lotus, bevordert het rustig inslapen en meditatie. Deze mist laat geen vlekken achter op je bedtextiel of kledij. Bevat geen alcohol en is dus zeer geschikt voor op de (gevoelige) huid.

Rituals Tao - Massageolie - Handscrub - Bed & Body mist

Ik gebruik deze bed & body mist voornamelijk op mijn hoofdkussen.. even sprayen en heerlijk wegdromen met een rustgevende geur op de achtergrond, want ook hier is de geur alles behalve overheersend. De geur blijft wel niet zo heel lang hangen en is ’s morgens eigenlijk al volledig verdwenen.

Ingrediënten:
AQUA/WATER, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, TRIDECETH- 9, PARFUM/FRAGRANCE, COIX LACRYMA-JOBI MA-YUEN (JOB’S TEAR) SEED EXTRACT, NELUMBO NUCIFERA (LOTUS) FLOWER EXTRACT, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, HEXYL CINNAMAL, SALICYLIC ACID, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, EUGENOL, SORBIC ACID, SODIUM HYDROXIDE.

Rituals Tao Bed & Body Mist YIN – €16,50 (glazen flacon 50 ml)

Ik ben in elk geval grote fan van deze vernieuwde Tao lijn!  Vooral de handscrub en de massageolie heb ik de afgelopen tijd veel gebruikt..

Je kan de vernieuwde Rituals Tao collectie vinden bij alle Rituals verkooppunten sinds april 2015, en ook online via www.rituals.com

Heb jij deze nieuwe lijn al geprobeerd?

Liefs,

Eefje

 • Dit lijkt mij een heerlijke lijn van Rituals en dan vooral de bed&body mist x

 • Ik heb nog nooit een handscrub geprobeerd, maar het lijkt me wel heerlijk

 • Heb zelf nog niets van deze lijn geprobeerd maar heb er al veel goede dingen over gehoord. Wanneer ik nog eens langs de Rituals winkel loop spring ik er zeker eens binnen om eens een kijkje te nemen naar deze lijn. Ben er nu wel heel erg benieuwd naar.

 • Vind de verpakkingen zo mooi. Die kleur is ook mooi. Fris en toch ook elegant. Mooi mooi allemaal, zou de producten ook wel willen proberen.

 • Het is eigenlijk wel de bedoeling om nog een handcrème te smeren na die scrub… De scrub verwijderd namelijk de dode huidcellen waardoor je crème tot in je diepste cellen kan intrekken om je handen te voeden en hydrateren. :-) Ik werk momenteel bij Rituals en ik vind de vernieuwde verpakking (en geur – van doucheschuim en badschuim bijvoorbeeld) echt een serieuze verbetering! :-)

 • oh rituals, vind ik helemaal geweldig. een handscrub lijkt mij leuk voor mijn handen.

 • De geur is hemels! Evenals de verpakkingen ;-) Ik heb de Calming Bed & Body Mist. Helaas kreeg ik daar vreselijke uitslag van op mijn hoofdhuid nadat ik deze een aantal avonden op mijn hoofdkussen had gesprayd. Inmiddels gebruik ik ‘m alleen nog maar voor mijn dekbed.

 • anouska

  Heerlijk hoor, de Tao Rituals serie. Al jaren mijn favoriet. Ik vond alleen de vorige verpakking leuker!
  Maar dat maakt verder niet uit, het product is hetzelfde gebleven. De scrub heb ik nog niet geprobeerd, maar ga ik na het lezen van jouw review ook maar eens kopen. Ik was namelijk ook heeeel vaak mijn handen. Leuk artikel en mooie foto’s heb je geplaatst!