Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Rituals Himalaya Scrub

Deze week belde de postbode aan met een leuk pakketje.. en ja, ik hoor jullie al denken ‘weer Rituals’ :) Klopt, weer Rituals! Ik krijg maar niet genoeg van dit merk. Mijn Hammam Hot scrub is nog niet op en ik ben al gestart met deze Himalaya Scrub! Benieuwd wat ik ervan vind?

Rituals Himalaya Scrub

Rituals Himalaya Scrub

De verpakking:
Rituals Himalaya Scrub is een enorm grote zware pot in een mooi bruin, bronzen kleur met gouden details, de verpakking ziet er best chic uit (wat bijna altijd het geval is bij Rituals).
De pot is vernieuwd met zelfs met 80% meer inhoud! Nu 450ml

Rituals Himalaya Scrub

De Scrub:
Dit is een zoutscrub in een laagje olie, wat betekent dat dit geen lichte of milde scrub is, maar een grove scrub voor het echte werk! :) De scrub heeft een lichtoranje kleur en bevat kleine rode puntjes. Ik houd persoonlijk heel erg van scrubs, waarvan de korrels schuren over mijn huid! Na gebruik laat deze scrub een intens verzorgend olielaagje achter op je huid. De scrub is zeer zuinig in gebruik, wat bij andere scrubs van Rituals soms niet het geval is.

Rituals Himalaya Scrub

Rituals Himalaya Scrub

De geur:
De zoete geur van de Indian Rose is echt overheersend en dringt diep door tot in de huid! Echt een aanrader als je van lekker zoet houdt.

Rituals Himalaya Scrub

Ingrediënten:
Omdat het een zoustscrub betreft is het hoofdbestanddeel dan ook zout. Er zit ook parfum in deze scrub, voor de rest heel erg aangename ingrediënten zoals arganolie, macademia olie, olijfolie, jojoba olie, rozenolie, pepermunt extract en lekkere Vitamine E. Looking good!

Rituals Himalaya Scrub

Conclusie:
Als ervaren scrubgebruikster (bestaat zo iemand?) ben ik helemaal weg van deze heerlijke scrub! De geur blijft oneindig lang hangen in de badkamer en op mijn huid! De scrub is zeer aangenaam in gebruik (ik wrijf redelijk hard en toch blijft het aangenaam). Mijn huid voelt zeer zacht (door het laagje olie), gevoed en gehydrateert aan.
Voor mij samen met de Hammam Hot Scrub de beste!

Rituals Himalaya Scrub is verkrijgbaar voor maar €18,50 (450ml) in de Rituals winkels en online.

Heb jij ervaring met de Rituals Himalaya Scrub?

XOXO
Eefje

 • ooeeeeh hij lijkt mij zo lekker! De eerste volgende scrub die ik ga aanschaffen is deze!

 • Ooh la la, klinkt als een toppertje :-) Rituals doet het echt consistent goed eh.

 • Amy

  Ik heb hem nog nooit geprobeerd maar ben nu wel heel benieuwd geworden!

 • Ik kan je bij deze review écht geen ongelijk geven! ;-)

 • Klinkt gewoonweg heerlijk. Ik ben wel aan de zoete geuren. Ik ga hem zeker eens ruiken als ik de Rituals nog eens passeer, ben best benieuwd.

 • Dat klinkt echt top!!

 • Oee lijkt me echt een heerlijke scrub!

 • Ik ben verliefd op de producten van Rituals en deze klinkt ook weer heerlijk! x
  http://www.thoughtsinstyle.com/

 • wat ziet dit er heerlijk uit! denk dat ik maar eens een scrub van Rituals ga proberen haha