Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Rituals Flower Shower

Onlang kreeg ik de geurkaars uit de Flowers of India lijn van Rituals toegestuurd.. (lees het artikel hier). Mede door deze fantastische geur was ik uiteraard nieuwsgierig geworden naar de rest van deze LE collectie!

Rituals Flower Shower

Ik kocht daarom de douche foam Flower Shower. Bij Rituals kun je verschillende soorten douche foams testen aan de wasbak, wat ik heel erg leuk vind trouwens. Ook de verschillende scrubs kun je daar makkelijk testen!

Rituals Flower Shower

De verpakking vind ik super mooi! Een witte flacon met een oosterse print zorgt voor een instant summer feeling onder de douche!

De substantie lijkt eerst op een soort gel……maar dan wordt het een heel rijk, vol en stevig schuim! Een beetje vergelijkbaar met scheergel eigenlijk. Je hebt ook maar heel weinig nodig voor een dikke laag schuim, me like! Met deze heerlijke douchefoam breng je de Indian Summer naar jouw badkamer.

Rituals Flower Shower

Rituals Flower Shower

Zoals je ziet hoef je maar een heel klein beetje te pakken om enorm veel schuim te krijgen. En die geur…
Mmm.. wat ruikt deze Flower Shower foam heerlijk! Het is een typische Rituals geur, ik kan de geur moeilijk omschrijven maar ik vind als je eraan ruikt dat je meteen aan de zomer denkt. Het ruikt vooral bloemig door de witte lotus die er aanwezig is, maar ook ruik ik een frisse geur erdoorheen en dit door de bergamot. Je moet de geur maar eens gaan ruiken in de winkel. De foam voelt ook prettig aan op mijn huid..

Rituals Flower Shower

Het enige minpunt dat ik kan noemen aan deze douche foams is dat ze snel opgaan. Wanneer je op het knopje drukt, komt er al snel teveel product uit.

De geurkaars kan ik alleen maar aanraden en als je net als ik houd van een frisse bloemige, zomerse geur dan ben je ook fan van deze Flower Shower, promise!

De Rituals Flower Shower douche foam bestaat uit 200ml en is te koop voor €8 in de Rituals winkel of online!

Heb jij deze Flower Shower al geprobeerd?

XOXO
Eefje

 • mmm ik vind hem echt heerlijk!
  Leuke review

  liefs
  Karlien

 • Ja, ze zijn inderdaad snel op… Maar ze zijn zo leuk in gebruik eh :-) Zelf hou ik heel erg van de Yogi Flow versie.

 • Ik vind de shower foams van Rituals echt heerlijk zacht! Mijn favoriete lijn is die met Rice Milk & Cherry Blossom! :-)

 • Ik wil ook nog zo graag een douche foam van RItuals uitproberen. Deze lijkt me echt heerlijk!

 • Ik hou echt zo van Rituals. Groot fan!