Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Rimmel – Wake Me Up Foundation

De perfecte foundation zoeken is best wel vermoeiend. Maar.. ik denk dat ik er nu toch wel dichtbij zit en dit dankzij de Rimmel Wake Me Up Foundation.

Rimmel - Wake Me Up Foundation

Rimmel - Wake Me Up Foundation

Deze foundation bestaat al een aantal jaar, maar Rimmel heeft de bestaande formule aangepast met Vitamine C.
De Rimmel Wake Me Up Foundation heeft een aangename, fijne structuur en dankzij kleine pareldeeltjes zorgt deze foundation voor een mooie glow! Deze foundation bevat ook een SPF 15!!
De extra toevoeging van de Vitamine C zorgt voor een extra bescherming tegen schadelijke stoffen van buitenaf.

Rimmel - Wake Me Up Foundation

Rimmel Wake Me Up Foundation bestaat in 5 kleuren:
-100 Ivory
-200 Soft Beige
-201 Classic Beige
-300 Sand
-400 Natural Beige

Ik kocht de lichtste kleur 100 ivory.

Rimmel - Wake Me Up Foundation

Rimmel - Wake Me Up Foundation

De verpakking vind ik persoonlijk niet zo aantrekkelijk. Als eerste zit de foundation in een glazen verpakking en wie mij volgt op instagram weet dat ik niet zo handig ben met glazen flesjes :)
Het is eigenlijk de oranje kleurige dop die me niet zo aanspreekt. Oranje vind ik persoonlijke niet echt een aantrekkelijke kleur (de vorm van de verpakking vind ik wel mooi trouwens).
De foundation is makkelijk te doseren dankzij een doseerpompje. De inhoud is 30ml. En de oranje dop sluit stevig af.

Rimmel - Wake Me Up Foundation

Rimmel - Wake Me Up Foundation

De Rimmel Wake Me Up Foundation breng super makkelijk aan (ik gebruik een foundation kwast van Real Techniques). Hij wrijft makkelijk open en is vrij zuinig in gebruik. De foundation heeft een zeer goede dekking en de pareldeeltjes zorgen inderdaad voor een mooie glow op mijn huid. Toch poeder ik na het aanbrengen van de foundation even af omdat ik niet zou glimmen (vooral mijn T-zone). De kleur lijkt ideaal voor mijn bleke huid en ik krijg de opmerking van vrienden en familie dat ik er stralend uitzie (zou het echt aan de Rimmel Wake Me Up Foundation liggen?). Ook door de houdbaarheid ben ik aangenaam verrast.. de eerste plaats waar mijn foundation meestal vervaagd of zelfs helemaal verdwijnt is op mijn neus. Maar na een werkdag zit deze foundation nog steeds prima op zijn plaats!

Kortom, ik ben heel erg te spreken over deze Rimmel Wake Me Up Foundation! En ook over de prijs valt niet te klagen.

Rimmel Wake Me Up Foundation kost €12,99 en vind je bij de drogisterij of online bij oa. Bol.com.

Liefs,

Eefje

  • Ik ben nog op zoek naar een wat dewy foundation. Misschien dat ik deze eens probeer ;)

  • Wat goed dat de formule je zo bevalt.

  • Petra

    Tjonge, de match met je huidskleur is wel heel mooi zo om te zien

  • Saraya Callewaert

    Klinkt als een fijne foundation :)
    X