Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Rimmel – Euphoria 510

Onverwachte aankopen zijn altijd de beste.. zo ook dit lakje van Rimmel – Euphoria 510 – 60 seconds super shine. Wanneer ik het kruidvat binnenloop dan passeer ik uiteraard even de make-up afdeling. Even snel kijken.. zijn er nieuwigheden? En toen viel mijn oog op een display van Rimmel met allemaal leuke kleurtjes die ik al heb natuurlijk maar helemaal achteraan stond dit kleurtje (het laatste), MINE!!!

Rimmel – Euphoria 510:

Rimmel - Euphoria 510

Rimmel - Euphoria 510

Rimmel - Euphoria 510
Rimmel – Euphoria 510

Op de dop staat 60 Seconds Super Shine.. en inderdaad dit lakje is supersnel droog, ik kan vrijwel onmiddellijk een 2 laagje aanbrengen (wat wel nodig is, want het eerste laagje dekt nauwelijks).  En de glans? Die is effectief super mooi!

Het is een nude oud-rozig kleurtje dat perfect overal bijpast.. ik vind het een zeer stijlvol en elegant kleurtje. Dit is een lakje dat ik vaak uit de kast zal halen de komende maanden!

De houdbaarheid is ook prima.. chips kwamen er pas na 3 dagen!

Rimmel - Euphoria 510

Rimmel - Euphoria 510
Rimmel – Euphoria 510 Swatch

Rimmel – Euphoria 510 kocht ik in het Kruidvat en kost €3,99

Wat vind jij van dit kleurtje?

Liefs,

Eefje