Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Review – Pureology – Hydrate Shampoo + Hydrate Conditioner (Deautybox) (Gastartikel)

Zoals jullie al konden lezen verschijnen er nu af en toe gastartikels op Beautytalk. Deze keer heb ik een collega (Delfy) gevraagd iets te testen uit de Deautybox van maart. In de Deautybox zat een shampoo en conditioner van Pureology.. ik vond deze niet echt geschikt voor mij, dus vroeg ik aan Delfy of zij deze voor mij wou testen.. zij deed dit met plezier.. dit is haar mening:

Review - Pureology - Hydrate Shampoo + Hydrate Conditioner (Deautybox) (Gastartikel)

Eefje had deze week 2 kleine flesjes shampoo en conditioner mee naar het werk zodat ik deze kon testen, ik vond de flesjes er heel leuk uitzien en ze roken ook heerlijk..
Thuisgekomen was het tijd voor de test: Ik had redelijk wat shampoo nodig want ik heb veel, dik en lang haar.. de geur vond ik echt geweldig, na de shampoo gebruikte ik de conditioner, deze had een heerlijke muntgeur. Mijn haar was ongelooflijk zacht, fris, rook lekker en was makkelijk doorkambaar! Na het drogen viel mijn haar soepel en had een mooie glans! Ik stuurde Eefje onmiddellijk een berichtje: “waar kan ik deze kopen??” :) 

Pureology is te bij de kapperszaak of online.

Wil jij ook graag een gastartikel schrijven of heb je een leuke review voor mij? Stuur me dan een mailtje

Be you tiful!

XOXO

Eefje