Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Review: Oriëntaalse Douche-Olie

Hi Girls! Shower-time!!

Ik surf regelmatig eens naar de site van Yves Rocher en ik keek oa. bij de categorie “massage en wellness”.. daar vond ik de Oriëntaalse douche-olie en die stond aan -50%, dus dit leek me de perfecte timing om deze eens te bestellen! De reviews op de site waren niks dan positief dus plaatste ik de douche-olie in m’n winkelmandje, samen met de Tradition de Hammam Oriëntaals massage-elixer (zie mijn review hierover op deze blog)

Omschrijving op de site:

De amberkleurige formule van de Oriëntaalse douche-olie is verrijkt met Marokkaanse arganolie uit biologische teelt die al van oudsher bekend staat om haar voedende werking. Op de huid verandert de olie in een zachte, melkachtige schuimmassa die de huid satijnzacht maakt en die uw lichaam omringt met een goddelijk parfum.
Deze douche-olie met biologische arganolie voedt uw huid!
+punt: de satijnzachte samenstelling die op de huid verandert in een fijne en melkachtige schuimmassa.
Bevat geen dierlijke bestanddelen.

Review: Oriëntaalse Douche-Olie

Ik moest een beetje wennen aan de zoete geur, maar toen ik er mee onder de douche stond waande ik me meteen in oriëntaalse sferen. De olie is prettig in gebruik, je merkt het “melkachtige” schuim goed en dat maakt de beleving compleet. De huid voelt lekker zacht aan na het douchen. Dit is pure wellness bij je thuis, de olie maakt de huid mooier, glanzender en hydrateert sterk. Ik vind het niet duur en je kunt jezelf of iemand anders er lekker mee verwennen!  Ik zou de douche-olie niet meer kunnen missen, ik gebruik ze elke dag en ze is zeer zuinig in gebruik! Een echte aanrader! Zeker in combinatie met de Tradition de Hammam Oriëntaals massage-elixer!

De douche-olie is de koop bij Yves Rocher en kost €10. Maar er is regelmatig een -50% actie!

Time for a shower!!

XOXO
Eefje

Heb jij ervaring met deze douche-olie, laat gerust een reactie na!