Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Review – MUA Highlighter en Nagellak

Ik moet helaas een half uurtje rijden om een Kruidvat te vinden waar de MUA collectie sinds kort te koop is. Zoals jullie wel al weten of misschien nog niet, is MUA (Mak-Up Academy) vanaf nu te koop bij Kruidvat (helaas dus niet in alle filialen, waar ik woon dus ook niet). Een lijst met de verkooppunten vind je hier! Ik was in Knokke en daar lag de collectie wel in de schappen. Ik kocht een nagellakje en een highlighter!

Review - MUA Highlighter en Nagellak

Review & Swatches..

MUA – Lush Lilac

Review - MUA Highlighter en Nagellak

Ik zal beginnen met het nagellakje.. ik kocht het kleurtje Lush Lilac. Een snoeperig roze kleurtje perfect voor de zomer.

Vergis je niet, dit is wel degelijk een MUA lakje.. en geen Essie lakje, de gelijkenis is treffend! De MUA flesjes zijn alleen een stuk kleiner. De nagellak is net als alle producten van MUA, low-budget. Dit nagellakje heeft een dun kwastje, wat ik absoluut niet handig vind (mijn voorkeur zijn lakjes met een brede kwast). Mijn nagels zijn absoluut niet gedekt na één laagje én dit lakje lakt zeer streperig!! 2 laagjes zijn zeker nodig, misschien zelfs 3! De droogtijd vind ik persoonlijk ook zeer lang.. ik ging zelfs even in de zon zitten om de droogtijd te versnellen. Toen ik dacht dat mijn nagels droog waren, had ik meteen een hapering in mijn nagellak. Nee, ik vind de kwaliteit niet super! Chippen doet dit lakje na 3 dagen, wat dan wel goed meevalt!

Review - MUA Highlighter en Nagellak

Review - MUA Highlighter en Nagellak

Voor een MUA nagellakje betaal je €2,49 voor 6,2 ml.

MUA – Undress Your Skin Shimmer Highlighter

Review - MUA Highlighter en Nagellak

Review - MUA Highlighter en Nagellak

Review - MUA Highlighter en Nagellak

De shimmer highlighter zit in een witte verpakking met doorzichtige deksel.  Het doosje bevat 7,5 gram poeder, daar kan je een hele tijd mee doen, trust me! De highlighter heeft een prachtige oud roze kleur en heeft een golvende structuur. De shimmer zelf is erg mooi en subtiel.  Ik vind deze highlighter er zeer chique uitzien!

Review - MUA Highlighter en Nagellak
Is hij niet prachtig! Dit wordt één van mijn favorieten!

Heb jij al MUA make-up gezien in een Kruidvat filiaal in jouw buurt?

XOXO
Eefje

 • Mooie producten, helaas geen MUA in de buurt…

 • Ik vind dat lakje echt een lief kleurtje hebben! :-)

 • Vooral die highlighter lijkt mij een prachtig product!
  Mooi kleurtje ook van nagellak, ik heb inderdaad ook wel al negatieve dingen gehoord van de nagellak

  Liefs,
  Karlien

 • Het lakje vind ik maar zo zo, maar de highlighter ziet er mooi uit.

 • Wat een mooie producten. De highlighter is werkelijk prachtig wauwie!

 • Ik heb al die highlighter van MUA ik vind hem echt geweldig!! En ook zeker goedkoop vind ik

 • Ik heb ook nog geen MUA voorraadje kunnen inslaan, maar heb wel een foundation en paletteje van dit merk en die vind ik wel ok! Het lakje vind ik je alleszins wel leuk staan, het is een leuk kleurtje. En de highlight is echt prachtig! Deze schaf ik me ook zeker aan als ik eens in een ‘goede’ kruidvat geraak! :-)

 • Ik heb de highlighter ook :) Leuke foto met die bloem op de achtergrond!

 • Ziet er een mooie highlighter uit! Jammer dat je ervoor naar Knokke moest. Maar hé, het is wel een leuke stad om er een dagje door te brengen ^^

  x Aurélie

  • Eefje

   Absoluut! Knokke is mijn 2de thuis :) We komen er min. 3x per maand :)
   Eefje

 • Oeh wat een mooie highlighter!^^

 • Die highlighter is zo mooi!!! Helaas is deze bij “mijn” Kruidvat steeds uitverkocht… :-( Hopelijk kom ik deze binnenkort nog tegen!