Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Review – Braun Silk Epil 5 & Braun 3 Series

Ben jij ook een last-minute christmas shopper net als ik? Je weet al weken of maanden voor wie je een cadeautje moet kopen, maar je blijft het uitstellen of je hebt het gewoon te druk!

Misschien heb ik wel hét perfecte cadeau voor hem én haar! Ik ontving de Braun Silk épil 5 en de Braun 3 Series om te testen, ééntje voor hubby dus en ééntje voor mezelf. Wil je meer weten, lees dan even verder!

Braun Silk Epil 5 & Braun 3 Series:

Review - Braun Silk Epil 5 & Braun 3 Series

Braun Silk Epil 5 – Wet & Dry (5-511):

Review - Braun Silk Epil 5 & Braun 3 Series

Review - Braun Silk Epil 5 & Braun 3 Series

Ik heb geen goede ervaringen met een epilator, helaas (review Braun silk epil 9 lees je hier). Maar ik geef niet vlug op en besloot ook de Braun Silk Epil 5 wet & dry te testen!  Ik geef de epilator als het ware een tweede kans. Deze keer heb ik het toestel getest in bad, met het idee dat dit waarschijnlijk minder pijnlijk zal zijn! Benieuwd of dat ook zo is… :)

Wet & Dry
In bad of onder de douche, warm water helpt je ontspannen voor nog meer comfort.
Hoge frequentie massage
Het hoogfrequentie massagesysteem stimuleert de huid en kalmeert effectief de trekkerige sensatie tijdens het epileren voor een maximaal huidcomfort.
MicroGrip-pincettechnologie
Verwijdert in één beweging meer haartjes, zelfs de kortste (0,5 mm). De SoftLift Tips® tillen effectief zelfs platliggende haartjes op en helpen ze door de pincetjes te leiden voor verwijdering.
Flexibele kop
Past zich beter aan aan de lichaamscontouren voor meer comfort en maximale grondigheid.
Waterbestendig en afspoelbaar
Kan onder stromend water worden gebruikt en worden schoongemaakt, voor betere hygiëne.
Snelle personalisatie
U kunt de juiste snelheid voor uw individuele behoeften selecteren: Snelheid 1 voor extra zachte, snelheid 2 voor extra efficiënte epilatie.
Huidcontactopzetstuk
Past zich makkelijk aan alle contouren van je lichaam aan, vooral in de gevoelige gedeeltes.

Review - Braun Silk Epil 5 & Braun 3 Series

Review - Braun Silk Epil 5 & Braun 3 Series

Review - Braun Silk Epil 5 & Braun 3 Series

Review - Braun Silk Epil 5 & Braun 3 Series

Mijn mening:

Het Braun Silk épil 5 wet & dry apparaat ligt super makkelijk in de hand en is dus ook geschikt om veilig onder water te gebruiken en dat wil ik net testen om te zien of dit minder pijnlijk is . Braun Silk épil 5 wet & dry heeft als extra een huidcontactopzetstuk, een borsteltje en een oplader, het toestel zelf gebruik  ik snoerloos (in bad, uiteraard) :)

Nu, ik had me op het ergste voorbereid aangezien mijn ervaring met nummer 9.. maar ik moet eerlijk toegeven, epileren onder water is véél minder pijnlijk dan ik had verwacht. Wait a minute! Straks ga ik mijn scheermesje nog wegsmijten! Nee, dit is echt een aangename manier van epileren, ik heb zelfs een poging gedaan om mijn okselhaar te verwijderen met dit toestel (say what!!). Maar dat voelt toch wel zeer ongenaam :(

Pijnloos? No way.. dat is het niet. Maar het is wel zo dat het minder pijnlijk is als je de Braun Silk épil 5 onder water gebruikt! Blijven de haartjes 4 weken weg? No way, alleszins niet bij mij. Na een 5-tal dagen merk ik al opnieuw kleine stoppeltjes. Ik gebruik het toestel dus wekelijks, iedere keer als ik tijd heb voor een uitgebreid bad dus :)
Heb ik mijn scheermesje weggesmeten? No way, ik gebruik mijn oude vertrouwde mesje nog steeds. En ik moet ook eerlijk bekennen dat scheren wel iets sneller gaat, maar na 2 dagen heb ik dan al stoppeltjes. Dus met de Braun Silk épil 5 wet & dry ben ik iets langer haarvrij :)

De Braun Silk épil 5 Wet & Dry is te koop oa. bij bol.com. Adviesprijs €69

Nog een perfect cadeau voor onder de keerstboom voor je man, vriend, papa of broer is deze Braun Series 3. Mijn man Karel was the lucky tester van dit toestel!

Review - Braun Silk Epil 5 & Braun 3 Series

Braun Series 3 (3080s):

Innoverende functies
voor de meest geavanceerde scheerbeurt van Braun
Aanpassingsvermogen aan gezichtscontouren
voor een optimaal huidcontact
Scheertechnologie
voor een korte en comfortabele scheerbeurt
Reinigingstechnologie
voor een hygiënische en frisse scheerbeurt voor elke dag
Wet&Dry technologie
Voor nat of droog scheren, zelfs onder de douche yes
Extra functies
voor een gemakkelijke scheerbeurt

Review - Braun Silk Epil 5 & Braun 3 Series

Review - Braun Silk Epil 5 & Braun 3 Series

Review - Braun Silk Epil 5 & Braun 3 Series

De Braun Series 3 zit mooi verpakt in een zwarte etui, super handig zo zit het toestel veilig opgeborgen en is het vrij van stof. Het scheerapparaat ziet zeer stijlvol uit in de kleuren zwart en blauw. Wat zit er nog allemaal in de doos: een oplader, een borsteltje en een houder zodat je het toestel kan opladen in de houder.

De Braun Series 3 heeft 3 onafhankelijke bewegende scheerelementen die zich aanpassen aan alle contouren van het gezicht en scheert lange en korte haren effectief weg bij elke beweging. Een geoptimaliseerd scheerblad scheert haartjes makkelijker af en is uiterst zacht voor de huid.Het toestel heeft een pricisiestand voor het makkelijk scheren op lastige plekken zoals bv. onder de neus.

Het scheerapparaat is 100% waterbestendig en dus perfect te gebruiken onder de douche voor minder tijdverlies!

Review - Braun Silk Epil 5 & Braun 3 Series

Review - Braun Silk Epil 5 & Braun 3 Series

Review - Braun Silk Epil 5 & Braun 3 Series

Review - Braun Silk Epil 5 & Braun 3 Series

Wat vindt hubby nu van deze Braun Series 3?

Eerst en vooral, Karel laat sinds enkele jaren zijn baard staan (wat hem een ware bad boy look geeft) :p
Dus zijn baard weigerde hij af te scheren, maar hij heeft het toestel wel gebruikt om verdwaalde haartjes weg te scheren en om zijn baard mooi af te lijnen en trimmen. Hij was in ieder geval laaiend enthousiast over het toestel, alle haartjes werden zorgvuldig verwijderd en zijn huid voelde babyzacht aan (zonder prikkende opzij springende haartjes). Hij zou dit toestel zeker aanraden voor iemand die zijn baard regelmatig scheert, ook het feit dat deze Braun Series 3 onder de douche kan gebruikt worden vind hij een pluspunt!

Braun Series 3 is te koop bij oa. Bol.com.  Adviesprijs: van € 99 tot € 189 (afhankelijk van de soorten accessoires)

Als je het mij vraagt zijn dit 2 perfecte cadeautjes voor onder de kerstboom! Hiermee maak je iedere vrouw en man gelukkig!

Liefs,

Eefje