Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Remington Pearl Wand – Review!

Tadaaaaaaa.. Krulletjes hier, krulletjes daar, krulletjes everywhere! De Remington Pearl Wand.. voor mij het Beautyproduct van 2013! Wat een tang! Haahahhhaa.. echt waar! Ik heb van nature al gekruld haar, maar ik zie er meer uit als een poedel, dus daarom deed ik dag in dag uit mijn haren stijl met de stijltang.. de laatste weken gebruikte ik mijn stijltang ook om mooie krullen in mijn haar te krijgen.. maar die bleken na een paar uur al door te hangen.. Voor moederdag stond daarom deze Pearl Wand op mijn wishlist.. vrijdag kreeg ik deze dan (een beetje vroeger) cadeau van Chloé! We moesten naar een feestje en we hadden allebei graag krulletjes in ons haar :)

Remington Pearl Wand - Review!

Het opvallendste is dat deze krultang geen klepje heeft, maar gewoon een kegelvormige staaf – 13mm – 25mm – waar je zelf je haar moet rondwikkelen. Gelukkig zit er een handschoen bij, want zonder dat ding had ik mezelf waarschijnlijk al meerdere keren verbrand. De handschoen is niet hittebestendig, je voelt de hitte nog steeds door de handschoen.. Het voelt gewoon veiliger met die handschoen :)

Remington Pearl Wand - Review!

De tang heeft een bloemenpatroontje boven het ledschermpje als versiering. Het schermpje en de instellingen zijn basic maar duidelijk.. deze krultang kun je verwarmen tot 210°. Ik heb hem op 190° gezet (warm genoeg!)

Remington Pearl Wand - Review!

Het is even wennen, want de staaf is zeer glad, waardoor pasgewassen haar er makkelijk afglijd, maar na een paar keer proberen ging het vlotjes.. de krullen zijn echt mooi gevormd en bouncy.. ik deed niks speciaals in mijn haar, geen extra crèmeke ofzo, enkel mijn dagelijkse verzorging en L’Oréal Elvive Extraordinary Oil op de puntjes. Wanneer mijn kapsel klaar was deed ik er een beetje haarlak op en that’s it!!!! Mijn krullen bleven een hele avond prachtig! Ze gingen niet doorhangen en iedereen dacht dat ik naar de kapper geweest was!!! Hahahahhaa.. NOT!! De volgende ochtend waren mijn krullen nog precies hetzelfde en de dag daarna ook! Mocht ik mijn haar na die 3 dagen niet gewassen hebben dan zaten die krullen op dag 4 er waarschijnlijk nog in!!

Remington Pearl Wand - Review!

Remington Pearl Wand - Review!

Remington Pearl Wand - Review!

Deze laatste foto is genomen op Dag 3!!

Ik heb een nieuwe liefde en hij heet: Remington Pearl Wand!

Je kan deze FAN-TAS-TISCHE krultang online kopen op bol.com of in de elektrowinkel bij jou in de buurt!

Be You Tiful!!

XOXO
Eefje

 • Bijna niet te geloven dat de krullen er na 3 dagen nog zo goed uitzien. 4 woorden: Ik wil die ook! ;-)

 • Wauw, wat een gaaf ding!!!

 • Klinkt goed zeg!

 • Mooi! Me wantssss.

 • Ik vind hem zooo goed!

 • Wat een mooie krullen zeg!

 • Hij lijkt me zo onwijs fijn!

 • ik vind hem ook helemaal het einde, topding!

 • Charlotte

  Ik heb hem ook en ben er ook zeer tevreden van! Echt een aanrader!

 • prachtig staat het bij je!

 • Ik heb zo’n Babyliss waving want, beetje gelijkaardig.
  Ik kam dan wel al mijn krullen uit, doe er wat serum in en dan haarlak, en dan heb je zo’n ‘golvend’ haar. Ook heel mooi!

  xoxo
  Grietje
  http://www.secondagenda.be

 • Wat een super mooi resultaat! En al helemaal geweldig dat ze zo lang blijven zitten! TOP!

 • Bo

  Deze wil ik nog zo graag aanschaffen!

 • Erg mooi resultaat :)

 • Wauw, dat ziet er mooi uit! Zeker na 3 dagen nog; wauw :-)

 • Ik heb al zoveel goede reviews hierover gelezen! Ik MOET deze echt hebben.

  Candy, love and the city

 • Ik hoor hier veel goede dingen over, ik heb er eentje van ISO, die vind ik ook erg fijn!

 • Echt mooi geworden! Alleen ik zal mijn korte haar niet snel krullen haha

 • hier heb ik veel goeds over gelezen, krullen staat je heel goed :)

 • Deze lijkt me fijn! ik heb een soortgelijke tang maar die blijft er maar 1 dag inzitten.