Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Remington AIR 3D haardroger

Ook bang dat je je haar beschadigd tijdens het drogen? vanaf nu hoeft je je niet langer zorger te maken over beschadigd haar. De Relington Air3D haardroger is het resultaat van jarenlang onderzoek en ervaring van een team experts. De haardroger is uniek door de 3D-luchtstroom. De luchtstroom zorgt ervoor dat je het echte professionele kappers effect krijgt. De luchtstroom verspreidt zich beter over het haar waardoor het een perfecte styling temperatuur hanteert en daardoor blijft je gestylde haar ook nog eens langer in model.

Remington AIR 3D haardroger

De haardroger zit in een mooie grote zwarte opbergkoffer waar alle toebehoren inzit zoals de verschillende hulpstukken die je op de haardroger kan plaatsen en een antislipmatje.

Remington AIR 3D haardroger

Remington AIR 3D haardroger

Remington AIR 3D haardroger

Remington AIR 3D haardroger

De Air3D ziet er ongelooflijk modern en slank uit en is super licht van gewicht en ligt prettig in de hand. Dit ergonomische ontwerp biedt bovendien optimaal comfort en maximale controle. De opvallende, compacte föhnkop heeft een holle kern die wit oplicht bij warme lucht en blauw bij koude lucht. Wat mij meteen opvalt als ik de haardroger vastheb, is het gewicht. Het is echt een lichte haardroger. Bovendien is de haardroger zo ontwikkeld dat het zwaartepunt in het handvat ligt en niet in de kop waardoor het een pak aangenamer is om het lang vast te houden.

De haardroger heeft verschillende standen zodat je zelf de warmte en de snelheid kan bepalen. Ik kies voor minder hitte en een hogere snelheid. Je kan ook kiezen voor koude lucht om je kapsel te fixeren.

Bij de Remington AIR3D haardroger zitten ook 3 hulpstukken. Er zit een smalle blaasmond van 7mm in, een blaasmond voor snel drogen en een diffuser voor krullen. Zelf gebruik ik vaak de smalste blaasmond.  De diffuser is geschikt om prachtige krullen te creëren. Alle stylinghulpstukken roteren 360 graden!

De Remington AIR3D haardroger geeft je haar een meer natuurlijke glans. Dankzij de perfecte stylingtemperatuur blijft je haar langdurig in model blijft.

Remington AIR 3D haardroger

Ik was al meteen verliefd op het design van deze haardroger maar hoe meer ik hem gebruik hoe leuker ik hem vindt. Ik ben gek op deze van Remington AIR3D! Mijn haar is super snel droog. Droogt snel, voelt licht aan en ziet er mega fancy uit.

Ik hoor jullie al vragen: is hij duur? Ja, voor kwaliteit betaal je natuurlijk. Maar ik vind deze haardroger zeker de investering waard!

De Remington Air 3D is verkrijgbaar bij o.a. bol.com en kost €199,99.

Liefs,
Eefje