Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Redken – Diamond Oil Shampoo & Conditioner – Review

In de Deautybox van vorige maand zaten 2 samples shampoo en conditioner van Redken – Diamond Oil. Ik ben zeer kieskeurig als het op haarverzorging aankomt. Ik heb al veel shampoo’s en conditioners geprobeerd en ik gebruik al een tijdje de shampoo van L’Oréal Paris Elvive Nutrigloss Crystal en de Wella Pro Serie Color Conditioner. Zeer tevreden over die 2 trouwens! Maar ik was toch wel nieuwsgierig naar de shampoo en conditioner van Redken. Dus de voorbije week stapte ik de douche in met deze 2 samples..

Redken - Diamond Oil Shampoo & Conditioner - Review

Benieuwd naar mijn mening.. (deze 2 flacons heb ik getest). De foto’s hieronder zijn full-size (ik heb ze dus al gekocht) :)

Redken - Diamond Oil Shampoo & Conditioner - Review

Redken - Diamond Oil Shampoo & Conditioner - Review

Redken Diamond Oil Shampoo & Conditioner:
De shampoo en conditioner is speciaal voor dof en beschadigd haar. Aangezien ik bijna elke dag mijn haar tussen de stijltang steek kan mijn haar wel zo’n intense voeding gebruiken!

Redken - Diamond Oil Shampoo & Conditioner - Review

Redken - Diamond Oil Shampoo & Conditioner - Review

Redken - Diamond Oil Shampoo & Conditioner - Review

De belangrijkste ingrediënten van deze shampoo zijn:

Korianderolie: Maakt het haar glad!
Camelina-olie: Zorgt voor zacht haar!
Abrikozenolie: verzorgt en voedt het haar!

Ingrediënten Redken Diamond Oil Shampoo:

Redken - Diamond Oil Shampoo & Conditioner - Review

Ingrediënten Redken Diamond Oil Conditioner:

Redken - Diamond Oil Shampoo & Conditioner - Review

Deze shampoo is wit van kleur schuimt zeer goed en ruikt ook zeer lekker, heel erg subtiel.. Goeie start :)
Nadat ik de shampoo goed heb uitgespoeld breng ik de conditioner op mijn lengtes aan. Ik merk meteen dat ik van beide producten zeer weinig nodig heb! Lekker zuinig! Mijn haren zijn ontzettend zacht en zijn makkelijk te kammen (ik gebruik een tangle teaser om mijn haar te ontwarren). Na het drogen en stylen zie ik een mooie glans op mijn haren en mijn haren vallen soepel! Ik ben helemaal fan van deze producten!

Conclusie: als je een shampoo en condtioner zoekt om je droge en/of doffe haar een boost te geven dan kan ik deze alleen maar aanraden! Ik heb er 2 nieuwe favorieten bij en kocht intussen de shampoo en conditioner al in fullsize! En op zo’n momenten ben ik blij met mijn Deauty abonnement, want hier draait het allemaal om – Discovering Beauty!

Redken Diamond Oil Shampoo – €14,95 (300ml)
Redken Diamond Oil Conditioner – €15,95 (250ml)

Heb jij ervaring met de haarproducten van Redken?

XOXO
Eefje

  • Wat een fijne review! De producten lijken me erg fijn. Ik heb nog nooit iets van Redken geprobeerd.

  • Klinkt goed! Alleen heb ik geen last van droog en dof haar. Deze variant zal het dus voor mij niet doen ^^

    x Aurélie

  • Mini’s zijn inderdaad handig om nieuwe HG producten te ontdekken eh, wat goed!

  • Klinkt heel erg fijn! Ik vind het altijd superleuk om nieuwe haarproducten te proberen. Ik gebruik nu Tigi (ook fijn merk!) maar Redken staat zeker op mijn lijstje als volgende..

  • Klinkt goed! Beide wil ik ook wel eens uitproberen voor mijn droge haar :)