Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Hema – Pure Shine Lipstick – Review

Bij mijn laatste bezoekje aan Hema kwam ik buiten met een Pure Shine LipstickDark Coral. Ik moest die avond naar een feestje en had zin in een nieuwe lipstick.. :)

Hema - Pure Shine Lipstick - Review Hema - Pure Shine Lipstick - Review

De verpakking ziet er best mooi en strak uit, maar voelt een beetje goedkoop aan. De lipstick zit in een zilverkleurige hulsje waar nog een soort stuk plastic om heen zit. Maar het ziet er prima uit voor die prijs.

Dark Coral is een wat subtielere koraaltint. De lipstick is prachtig van kleur en glijdt als een lippenbalsem over mijn lippen. De pigmentatie is super, ook is deze lipstick heel erg romig. Minpuntje: De smaak is niet zo aangenaam, je proeft echt lipstick, gelukkig proef je dit na een paar minuten al niet meer.

Hema - Pure Shine Lipstick - Review

Het gevoel op de lippen is erg prettig. Dat is een goed punt! Comfortabel, dus. Na een tijdje voelden mijn lippen wel droog aan. Hij overleefde een maaltijd en wat cava’tjes :) Nadien bracht ik wel even een nieuw laagje aan.

Good job, HEMA!  De Pure Shine Lipsticks hebben mooie kleuren, mooie pigmentatie, glijden over de lippen en blijven lang zitten…

De Pure Shine Lipsticks zijn te koop voor maar €2,50!! (jawel) bij Hema.

Mijn nieuwe winactie al gezien? Klik hier!

XOXO
Eefje

 • Ik wist helemaal niet dat de lipsticks van Hema zo fijn zijn! Snel naar kijken :)

 • Ik vind het een heel erg mooi kleurtje! Past denk vrijwel overal bij :D

 • Klinkt goed voor een budgetlipstick.

 • Heel mooie kleur!! :) x

 • Very pretty :) ik hou van koraalkleurtjes!

 • Mooi kleurtje is dit!

 • Mooi kleurtje!

 • Mooi en subtiel!

 • Ziet er goed uit! ^^

 • Mooie kleur! Ik ga binnenkort ook nog maar even langs de HEMA denk ik zo.

 • Mooie kleur!

 • Mooi kleurtje!

 • lief kleurtje! hou wel van naturelle kleurtjes

 • Ik ben zelf ook fan!

 • Ik vind de kleur niet super speciaal maar klinkt verder als een goed product!

  XO

 • Ziet er mooi uit!