Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

ProNails Sopolish Protect & Peel

De voorbije persdagen in Antwerpen waren pure verwennerij.. zo liet ik oa. semi permanente gelnagels plaatsen met de Sopolish Protect & Peel van ProNails.

ProNails Sopolish Protect & Peel

Bij de ProNails Sopolish Protect & Peel wordt er een onzichtbaar laagje op de nagel aangebracht (een dun stickertje). Dit laagje is net een 2e huid en beschermt de nagel. De Sopolish nagellak wordt op het beschermlaagje aangebracht en raakt daardoor de echte nagel niet. Je nagels krijgen een base coat, 2 laagjes kleur en een top coat. Het aanbrengen van de Sopolish Protect & Peel nagellak gebeurt wel in combinatie met een UV-LED lamp. Ik koos voor een paars metallic kleurtje ‘Dry Clean Only (140)’. Het aanbrengen duurt een klein half uurtje.. ProNails biedt de garantie dat de semi-permanente nagellak gedurende 2 weken mooi blijft zonder chips en na 2 weken kun je de nagellak er gewoon en heel gemakkelijk zelf afpellen.

Omdat ik voor mijn job geen nagellak mag dragen moest ik de Sopolish Protect & Peel nagellak helaas na 6 dagen verwijderen.. maar ik kan je vertellen dat na 6 dagen mijn nagels nog steeds even mooi waren als dag één. Geen chips, geen verkleuring en geen loskomende randjes. Perfect!
Het afpellen ging heel vlot, eventjes het randje los peuteren en dan kon je de nagellak er gewoon in één beweging afpellen.. op de foto zie je hoe gek het eruit ziet :)

ProNails Sopolish Protect & Peel

ProNails Sopolish Protect & Peel

ProNails Sopolish Protect & Peel

Mocht ik voor mijn job wel weer nagellak mogen dragen dan koos ik resoluut voor deze methode! Het is snel aangebracht en je hebt 2 weken lang shiny nagels die er mooi en verzorgd uitzien..

ProNails Sopolish Protect & Peel is er in ontelbaar veel kleuren. Meer info vind je via deze link.

Even kort samengevat indien je kiest voor deze ProNails Sopolish Protect & Peel:
? Perfect gelakte nagels gedurende 14 dagen
? Langdurige hoogglanzende afwerking
? Onweerstaanbare kleuren en matching nagellak
? Extra sterkte voor de natuurlijke nagel (zonder buffen, zonder frezen, zonder vijlen)
? Geen beschadiging aan de natuurlijke nagel

VITAL NAILSKIN (het beschermlaagje onder de gelnagellak)
? Volledige nagelbescherming
? Voedende nageltherapie dankzij het Vital Nail Serum
? Eenvoudige peel-off verwijdering
? Gedaan met afweken in solventen

Wil je graag weten waar je terecht kan bij jou in de buurt? Via deze link vind je zeker een salon dichtbij!

Heb jij ervaring met deze ProNails Sopolish Protect & Peel semi permanente nagellak?

Liefs,

Eefje