Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

ProNails LongWear

Het liefst willen we altijd perfecte nagels, geen stukjes eraf, de perfecte glans, niets meer en niets minder. Onze nagels verdienen het beste. Want waarom zouden we moeite doen om onze nagels te lakken als ze enkele dagen later al beschadigd zijn? Daar is onze tijd te kostbaar voor. Bij ProNails hebben ze dit begrepen! Als vertrouwd merk van beauty professionals vinden zij het niet meer dan normaal dat wij alleen het beste willen. En daarom hebben ze ProNails LongWear NailPolish uitgevonden.

ProNails LongWear

Jij kiest. Je kan naar je ProNails salon voor een professionele behandeling. Geniet van de expertise van onze nagelstylistes. Ze weten hoe ze je kunnen laten stralen. Maar je moet geen nagelstyliste zijn om LongWear aan te kunnen brengen.
Bij ProNails hebben ze het borsteltje geoptimaliseerd voor een snelle en makkelijke applicatie: het is plat, afgerond en spreidt uit wanneer je het gebruikt. Handig! De LongWear ColourFix Technology is een slimme innovatie die zorgt voor een record houdbaarheid. Na het aanbrengen zullen de LongWear Start, Colour en Finish lagen samensmelten om een sterke hechting te creëren dankzij hun unieke, samenwerkende formules. Deze combinatie maakt LongWear sterker en langer houdbaar dan eender welke gewone nagellak. Je moet niets uitharden in UV of LED licht. En je kan wisselen van kleurtje als je er zin in hebt: je verwijdert LongWear makkelijk en snel met nagellakremover zonder aceton!

• LongWear Start : het beschermen van de nagelplaat. Deze basis is essentieel om het afbreken van stukjes tegen te gaan: hij zorgt ervoor dat je langer van je nagels zal kunnen genieten dan ooit tevoren!
• Kies een LongWear kleurtje uit het brede gamma van funky trendkleurtjes of tijdloze klassiekers. In twee dunne laagjes bereik je perfecte dekking met elke kleur.
• LongWear Finish: Laat de kleur drogen gedurende 2 minuten en breng de LongWear Finish aan om dagenlang verbluft te staan van de prachtige glans die je nagels zullen hebben.

ProNails LongWear

ProNails LongWear

ProNails LongWear

Ik deed de test:

Mijn pakketje bestond uit 1 ProNails LongWear Start, 2 longWear kleurtjes uit de Rising Sun Collectie (Geisha Garden en Empire of the Sun), 1 ProNails LongWear Finish.

ProNails LongWear

ProNails LongWear – Geisha Garden

ProNails LongWear

ProNails LongWear – Empire of the Sun (+ a little Halloween Nailart met de Water Decals van Glam at Heart)

Resultaat na huishoudelijke taken (stofzuigen, dweilen, wassen, vaatwasser leegmaken, boodschappen doen en afwassen), elke dag douchen, enz… 4 volle dagen mooie glanzende nagels, op dag 5 de eerste chips! En dit zonder hulp van een uv-lamp vind ik toch wel indrukwekkend! Welke nagellak ken jij die zolang houdt, 4 volle dagen! Zelfs Chanel (met hun €28,00 nagellakjes) kan hier niet aan tippen! En had ik me die week laten dienen als een prinses dan had deze LongWear wel 8 dagen mooi gebleven :D

Kortom: Ik was al een grote ProNails fan en ik ben blijf dat ook!

De ProNails LongWear collectie kost €14,95 per nagellakje (zowel kleur, start en finish), vind je in het ProNails salon bij jou in de buurt!

Heb jij deze ProNails LongWear al geprobeerd?

Liefs,

Eefje

  • Mooie kleuren, en die Halloween nail art is te cute echt.

  • oooh echt heel erg mooie kleurtjes!

  • Grietje

    ik had al tijdens dag 1 dat er een stuk af was. En bij dag twee kon ik al heel de nagel afpellen. Dag drie dan maar zonder enig product alle andere nagels afgepeld. Geen fan van!