Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

ProNails Clear Mind Collection Herfst 2015

De komst van de herfst heeft iets verfrissends in zich. Het lijkt wel of de koelere lucht ons helpt om een heldere geest te bekomen en nieuwe doelen in te stellen. Na de luie hete zomerdagen komt dit nieuwe seizoen als een wake-up call. In de herfst beginnen we vaak met een nieuw hoofdstuk in ons leven: een nieuw schooljaar, een carrièremove, … De lente mag dan wel de tijd voor liefde zijn, en de zomer is niets dan pret, maar de herfst is absoluut het moment voor creativiteit en zelfontplooiing!

ProNails Clear Mind Collection Herfst 2015

Ook voor de mode is dat absoluut waar: naar herfstcollecties wordt met de meeste spanning uitgekeken want zij zijn vaak het startsein voor nieuwe baanbrekende trends.

ProNails Clear Mind Collection Herfst 2015

Voor deze herfst brengt ProNails een collectie die helemaal draait rond strakke lijnen die de grens vormen tussen warme, neutrale tinten enerzijds en koele witte en contrasterende donkere kleuren anderzijds. In de modewereld zien we een cleane look die de moderne vrouw aanspreekt die houdt van een pure en ordelijke levensstijl. Architecturale snits met verrassende cut-outs komen tot uiting in zuiver winters wit of in bijna zwarte tinten. Zilveren glitters staan synoniem voor een sprankelende en hoopvolle toekomst terwijl warme, neutrale tonen dit seizoen een menselijk, tactiel en realistisch kantje bezorgen.

ProNails Clear Mind Collection Herfst 2015
Op een rij: Clean Slate – Bright Vision – Clear Mind – Inner Core – Back To Basics – Good Vibes Only

ProNails, Clear Mind is verkrijgbaar bij een ProNails nagelsalon in uw buurt. Zoek op www.pronails.com voor het dichtstbijzijnde verkooppunt, als ook voor gebruiksaanwijzingen en handige nail art tips.

Voor ProNails nagellak betaal je € 12,50 (10 ml)

Liefs,

Eefje