Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Primark Lente 2014

Nog 8 maanden wachten en de eerste Primark in Vlaanderen (Gent) is een feit! Ik ben er nu al zeker van dat ik minstens één maal per week tijdens mijn lunchpauze een bezoekje zal brengen aan deze Ierse winkelketen. De winter is nog niet voorbij, en er staat ons misschien nog sneeuw en vriesweer te wachten, maar deze kleine sneak peek van de lente/zomer collectie doet me toch al een beetje wegdromen..
Tijd om een kijkje te nemen wat de lente van 2014 ons zal brengen.. De vrouwencollectie van het voorjaar staat in het teken van grafische prints, zoete pastels, dromerige stoffen en futuristische afwerkingen. De statement kettingen zijn nog steeds hip en worden aangevuld met statement oorbellen en armbanden..

Primark Lente 2014

Primark Lente 2014

Primark Lente 2014

Primark Lente 2014

Primark Lente 2014

Primark Lente 2014

Primark Lente 2014

Primark Lente 2014

Primark Lente 2014

Primark Lente 2014

Primark Lente 2014

Primark Lente 2014

Primark Lente 2014

Primark Lente 2014

De maxi-dress en de roze pumps trekken onmiddellijk mijn aandacht.. Ook de armbanden vinden ik leuk. Laat die lente maar komen, ik ben er klaar voor! :)

Wat is jou favoriete item uit deze Primark lente collectie 2014?

XOXO
Eefje

 • Ik vind de zonnebril en meloentas heel leuk!

 • leuk! wat fijn dat er ook een in gent komt voor je. weet je toevallig ook wanneer deze collectie in de nederlandse winkels te vinden is?

 • Zo leuk! Die schoentjes vind ik geweldig, helemaal top voor de zomer!

  X

  • Eefje

   Ja, Ze zijn prachtig! :)

 • Leuke collectie, de roze jasje vind ik er heel leuk uitzien.

 • Van de kleding ben ik niet zo fan (al is het roze jasje en de maxi dress wel leuk). Ik kijk vooral uit naar de accessoires. Ik zal ook blij zijn als er 1 in Gent is, dan kan ik af en toe eens binnenspringen want nu heb ik het er niet voor over om naar Luik te gaan.

  • Eefje

   Ik ook niet, Eindhoven is misschien nog een optie.. maar Gent is veel dichterbij :) en ik ben er elke dag :)

 • What the hell hebben ze met dat model haar haar gedaan? Ik vind dat kapsel zo erg afleiden van de kleding… Bizarre keuze. Maar anyway, de collectie zelf ziet er best leuk uit.

 • Amy

  Wow de maxidress ziet er heel leuk uit! En ik wist niet dat hij er een Primark in Gent ging openen, dat is goed nieuws! :D

  • Eefje

   Ja! Ergens in September! Ik kijk er zo naar uit!
   Eefje

 • De watermeloen-tas en het rokje met de roze palmbomen zijn echt pretty!

 • Wat zijn die schoenen gaaf, ik vind ze eigenlijk totaaal niet bij mij passen maar daarom vind ik ze juist wel weer leuk om een keer te proberen, en doordat ze van de Primark zijn is dat gewoon mogelijk voor een niet al te dure prijs! :)

  • Eefje

   Ja, dat is waar, een echte miskoop doe je niet bij Primark :)

 • Mooie items! Lekker vrolijk allemaal :). Daar hou ik wel van!
  Leuk dat er ook eentje geopend wordt in Gent!

 • neem zeker een kijkje op mijn blog: http://www.myinspirationlife.wordpress.com

  hier vind je dagelijks leuke artikelen over:
  diy, beauty, reviews, tutorials en meer!

  ga snel kijken en abonneer.

 • DIE CLUTCH (of hoe dat hoografische handtasje ook mag heten. ) <333333
  Must. Have.

  Ik haat tassen, maar kom op dit is geweldig.

 • Anneleen

  Die maxi dress is enig!!

  • Eefje

   Die is ook mijn favoriet!

 • Leuke collectie! Primark is zo’n leuke winkel he! Ik ga zeker een kijkje nemen als de nieuwe collectie er is! Mooie kleuren gebruikt Primark! :)

 • Er zitten heel wat leuke items tussen! :)

  Liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

 • Mijn favoriet van deze foto’s is het shirt met de palmbomen. Super zomers!