Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Primark – Herfstcollectie 2013

Nee, Ik wil niet dat het nu al herfst wordt.. en nee, ik weiger nu al herfstkledij te kopen! Maar, als ik de campagnebeelden van de herfstcollectie 2013 van Primark zie, dan klinken er spontaan aaah’s en oooh’s door mijn mond!

Goed nieuws voor ons Belgenlandje! Primark opent een 2de winkel in Gent! Oh God, mijn middagpauzes zullen veel te kort zijn! Maar we moeten nog even geduld hebben, de opening is pas voorzien voor September 2014!

Maar geen nood, wij hoeven niet tot Luik te rijden.. Primark is namelijk sinds kort online te koop bij Asos!

Ik laat jullie even meegenieten..

Primark - Herfstcollectie 2013

Primark - Herfstcollectie 2013

Primark - Herfstcollectie 2013

Primark - Herfstcollectie 2013

Primark - Herfstcollectie 2013

Primark - Herfstcollectie 2013

Primark - Herfstcollectie 2013

Primark - Herfstcollectie 2013

Primark - Herfstcollectie 2013

Primark - Herfstcollectie 2013

Primark - Herfstcollectie 2013

Primark - Herfstcollectie 2013

Primark - Herfstcollectie 2013

Primark - Herfstcollectie 2013

Er zitten echte pareltjes tussen, als je het mij vraagt! En wachten tot Primark opent in Gent? No way! Ik shop Asos leeg! :)

XOXO
Eefje

 • Superleuke collectie! Ik ben verkocht! :) x

 • De collectie ziet er leuk uit! Fijn om te horen dat er een Primark in Gent komt, maar zo lang nog pff… x

 • Oh, ik ga zeker binnenkort even neuzen!

 • zaaaaaalig!

 • Ooooh voor dat eerste kleedje! :D Ik kan echt niet wachten tot die winkel in Gent er is :D

  xo Noor
  http://clothesanddreams.blogspot.com

 • super mooi collectie

 • Ooh wat zitten er leuke items bij! Die Bambi-trui, of die roze jas! Of dat ruitjes jurkje..Ooh prachtig!

 • Heel uiteenlopende gevarieerde collectie, tof.

 • Mooie dingen weer. Die bambi is echt lief! Ik wou dat ik wat vaker naar de Primark kon! xx

 • Er zitten ontzettend leuke dingen tussen, maar ook een paar waarvan je zegt wat moet ik daar nouweer mee. Bijvoorbeeld een Bambi trui of een doorzichtige rok…

 • Ik vind de Bambi trui heel tof hihi!

 • Er zitten zeker leuke dingen bij! Ik ga binnenkort eventjes bij de Primark kijken!

 • Die zwarte bootcut broek wordt de mijne, als ze mooi past!!

 • Aaah binnen een goede 10 dagen verhuis ik naar Londen voor mijn studie ! Ik ga zoizo de hele primark leeg kopen ! Kan niet wachten :D En de primark zou in Antwerpen moeten komen!!! Niet gent haha !

 • Die beige en zwarte jurkje is echt super!

  http://inspiiredbylife.blogspot.nl/

 • Ik kijk er al naar uit!