Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Primark Gent!

We moeten nog een jaartje geduld hebben, maar ons eindeloze geduld zal in September 2014 beloond worden! Primark opent een 2de vestiging in België! In Gent of all places! (halleluja)

Primark Gent!

Bereid je dus maar voor op veel moois voor weinig geld! Primark Gent belooft 4500 vierkante meter (!!!) spotgoedkope kleedjes, modieuze schoenen, bling bling accessoires en romantische bloesjes.. De Ierse lowbudgetketen zal je op de hoek van de Langemunt en de Vrijdagsmarkt kunnen vinden.

Voor mij persoonlijk betekent dit: Primark op wandelafstand van het werk = veel te korte middagpauzes en veel te laat thuis na het werk! :) Sorry honey!

Foto’s van de nieuwe wintercollectie 2013 kunnen jullie hier bekijken.

Kijken jullie ook zo uit naar de nieuwe Primark Gent?

XOXO
Eefje

 • Ik dacht dat hij er dit jaar al zou zijn.. maarja het is zeker en vast het wachten waard :) Ik begin alvast te sparen voor de ellenlange momenten die ik daar ga spenderen :) x

 • Wendy (B)

  Ik wist dit al een tijdje.
  Leuk nieuws inderdaad!
  Soms denk ik toch dat het leuker is als een bepaalde keten niet in de stad zit want dan kan je ergens anders gaan shoppen en zijn de spullen toch speciaal :)

 • Jammer genoeg is Gent nog steeds ver voor mij, maar ik zal er zeker eens naartoe gaan (als ik tegen dan nog niet in Nederland ben geweest) :) x

 • Leuk dat jullie nu nog een Primark extra hebben :). Bij mij zit de Primark niet op loopafstand, maar ik ben ongeveer 20 minuten onderweg met de trein. Ook niet verkeerd.

  Liefs,

  Maria

 • F.I.N.A.L.L.Y! :-)

 • Leuk voor jullie :-) Ik vraag me af of hier een Primark is, moet ik eens opzoeken.

 • ben benieuwd!

 • Kim

  Jammergenoeg is Gent nog ver weg voor mij. Luik en Essen (Duitsland) zijn de dichtsbijzijnde voor mij :)

 • Weet je, in ben hier in Nederland 2 keer naar Primark geweest. Maar nog nooit met volle tassen vertrokken. Ik snap eigenlijk niet hoe iedereen daar zo goed kan slagen. Maar ik ben ook niet echt handig op het gebied van Fashion, misschien is dat mijn probleem.

 • Wauw dat wordt leuk!

  Ik woon zelf een half uurtje rijden van Gent gedaan (in Nederland) en ik kom heel graag in Gent. Hoewel ik er wel te weinig kom.
  Nog een extra reden om naar Gent te komen. Ook al moeten we nog even wachten ;).