Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Pressdays Antwerpen Be Like…

Pressdays Antwerpen be like: Ik was al een week bezig met de voorbereidingen.. telefoontjes naar de vriendin dat ze platte schoenen moest aandoen en of zij wou rijden (met mijn wagen off course) naar Antwerpen (grote schrik van de grote boze snelweg hier!)! Ik had een plannetje gemaakt met de volgorde van de persbureau’s en er stonden 6 adresjes op de planning. Goed doorstappen en nergens blijven treuzelen was de boodschap! We vertrokken rond 10u en hadden veel geluk met het verkeer, nergens file en direct parkeerplaats gevonden.. dit wordt een topdagje! Of toch niet? lees maar even verder..

Pressdays Antwerpen Be Like...

Stop 1: Global Image, supervriendelijk ontvangen, leuke contacten gelegd, op de foto met Inge Moerenhout, te lang blijven hangen (het was daar dan ook super gezellig!).

Stop 2: Miss Publicity (of dat was toch het plan), eerst even een snelle lunchpauze (het was ondertussen al 12.30u) bij Subway op de meir. Aangezien het nog wel een kwartiertje stappen was en we er ondertussen bijliepen als 2 verzopen kiekens besloten we stop 2 even uit te stellen tot later die dag..

Stop 3: Maison PR.. waar we ons hadden ingeschreven voor de modeshow om 14u. Na een kwartier stappen zag ik plots dat mijn nieuwe Adidas sneakers vol bloed hingen en ik 2 blaren had van hier tot in Tokio (IK! Die NOOIT blaren heb, echt nooit! Die dag dus wel en MET mijn nieuwe WITTE sneakers)!! Ik kon wel huilen! Mijn nieuwe schatjes, helemaal vol bloed.. de pijn van de blaren voelde ik zelfs niet, ik was zo overdonderd dat mijn nieuwe sneakers voor de vuilbak waren! Snel een winkeltje binnen gestrompeld om pleisters – die voor geen meter bleven plakken op mijn huid!! Nog een kwartiertje verder gewandeld om uiteindelijk tot de conclusie te komen dat het event van MaisonPR niet doorging op de gewone locatie maar in een pop-up locatie nog een half uur verder! Whaaaattt!!!?? Ja, en echt.. het stond in de mail van MaisonPR: ‘LET OP, PERSDAG GAAT DOOR OP EEN ANDERE LOCATIE!’ Goede voorbereiding, Eef! Het was 14u, byebye modeshow :(!! We besloten even een apotheek op te zoeken om mijn voeten te laten verzorgen, want ik was nog steeds aan het bloeden :( Een zeer vriendelijke apothekeres heeft mijn blaren verzorgd en antibiotica zalf opgedaan (het waren ondertussen al open wondes)! Ik zag er zeer fashionable uit, ik schaamde me dood om zo op de volgende events te verschijnen – sneakers vol bloed, pleisters die meters boven m’n schoenen uitkwamen! Hallo, ik ben Eefje.. Beauty en Fashion blogster, maar let niet op mijn schoenen.. yeah right :(.

Stop 2: werd uiteindelijk Marnix & Ally – net ervoor voor de 2e maal in een stortbui terecht gekomen maar opnieuw super vriendelijk ontvangen door de zus van Eva Daeleman, Ella.. leuke nieuwe merken ontdekt waarmee ik hopelijk kan samenwerken in de toekomst. We kregen een zeer lekkere ijsthee met verse theeblaadjes aangeboden, Pure Leaf.

Stop 3: ComprendoPR en AppletreePR – Again mega goed ontvangen, leuke rondleiding gekregen bij bekende en minder bekende merken. Totaal nieuw en nog maar pas op de markt is ‘Self’ – prachtige roze verpakkingen en volledig natuurlijk. Zeer benieuwd naar dit merk! Ik ontmoette er ook Jana van LesJolies (gelukkig had zij mij herkend, want ik was haar gewoon straal voorbij gelopen), sorry Jana!

Na deze 3 persbureau’s te hebben bezocht besloten we dat het genoeg was geweest. We hadden rugpijn, honger en mijn voeten begonnen nu toch wel wat pijn te doen :(

Ondanks dat we zo’n pechdag hadden ben ik de persbureau’s ontzettend dankbaar voor deze mooie, leerrijke dag vol tips over beauty, fashion en lifestyle! Ik stuurde al een mailtje naar de persbureau’s die we niet konden doen om ons te excuseren en hopelijk lukt het de volgende keer wel!! :)

Adidas update: Ik heb het bloed er semi uitgekregen met shampoo, cif en een tandenborstel.. het meeste bloed is er uit maar helaas kreeg ik mijn sneakers niet meer wit :( Ik zal altijd de sporen blijven zien van ons avontuur in Antwerpen..

Een verslag en foto’s van de persdagen zien jullie morgen!

Liefs,

Eefje

  • Ben al benieuwd naar ’t volledige verslag!

  • Ohneee! Wat een pech! Gelukkig heb je nog het één en ander kunnen redden.
    Ik ga eigenlijk nooit te voet met de persdagen. Ik rij van de ene locatie naar de andere met de auto. Veel handiger! ;) (en veel luier haha)

  • Oei oei wat een pech allemaal. Dus wat heb je geleerd vandaag… dat je nieuwe schoenen beter altijd even kan inlopen. En huh maar ik vraag me af waarom ze die persdagen niet kunnen spreiden.

  • Oei oei, het ene tegenslaggetje na het andere.