Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Pressdays Antwerpen

Gisteren konden jullie lezen dat voor 2 meiden uit het platteland een uitstap naar ’t STAD een groot avontuur bleek te zijn (gemist? Klik hier). Vandaag krijgen jullie een verslagje over hoe de pressdays in Antwerpen eruit zagen..

2 maal per jaar zetten de Antwerpse persbureau’s hun deuren open voor de pers en de bloggers. Tijdens dit 2 daags event kun je kennis maken met de nieuwste trends op gebied van fashion, beauty, food en lifestyle, word je verwend en krijg je handige tips. Vanwege enkele opstakels gedurende de dag deed ik slechts 3 bureau’s, Global Image, Marnix & Ally en Comprendo/Appletree. Benieuwd? Lees dan zeker verder..

Pressdays Antwerpen:

Global Image:

Net zoals vorige jaar in November werd ik hartelijk onthaald door Elke. Zij stelde mij aan een aantal mensen voor en had daardoor enkele interessante gesprekken en hopelijk in de toekomst ook enkele mooie samenwerkingen..

Het merk Sweet Lemon en Hush Puppies kende ik al. Met Sweet Lemon had ik al eerder een toffe samenwerking (wordt vervolgd komende winter). Sweet Lemon brengt voor de winter 2017 ook horloges op de markt.

Pomax was nieuw voor mij,  zij proberen een verfijnde mix te vinden van innovatief design, pretentieloze eigenzinnigheid, speelsheid en eerlijkheid. Pomax geeft de mogelijkheid om elk interieur een persoonlijke toets te geven zonder daarvoor grootse aankopen te doen. Een mooi kussen, trendy en kleurrijke vazen, schaaltjes, borden…

Mii en Oolaboo waren voor mij volledig onbekend maar mijn nieuwsgierigheid is gewekt. Mii cosmetics, een dierproefvrij cosmeticalabel gebaseerd op mineralen, is sinds kort verkrijgbaar in België! Het label staat voor beautyproducten zonder kunstmatige geurstoffen, vulmiddelen, parabenen en schadelijke conserveermiddelen. Bovendien biedt deze cosmetica ook de ultieme zonbescherming! Kissed by Mii is een parabeenvrij, instant tanning gamma op basis van organische marine-extract mineralen gecombineerd met voedend koraalzeewier. Kissed by Mii is een verzorgend en veilig alternatief voor een mooie bronzen huidtint. Oolaboo brengt haar- en huidverzorgingsproducten op de markt die zijn ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande biochemici, cosmetologen en dermatologen. Ieder huidverzorgingsproduct is een samenstelling zonder PEG, parabenen, minerale oliën, siliconen en ftalaten. Alle haarverzorgingsproducten zijn daarbovenop ook vrij van parabenen en sodium laureth sulfaat. Oolaboo produceert veilige producten zonder twijfelachtige stoffen.

Mme Bovary staat voor design met de nadruk op fairtrade en duurzaamheid. De gezellige conceptstore op de Antwerpse Melkmarkt verwent je met tal van originele hebbedingen voor je interieur, keuken en persoonlijke styling zoals juwelen, handtassen en kleding. Bovendien kan je een beperkt gamma ook op de kop tikken via de webshop! De oorbelletjes die Mme Bovary zelf ontwerpt zijn prachtig en apart verkrijgbaar, je hoeft ze dus niet per paar te kopen..

Het standje van ProNAils stond te lachen naar mij maar helaas wegens tijdsgebrek heb ik mijn nagels niet kunnen laten onder handen nemen, maybe next time!!

Pressdays Antwerpen

Pressdays Antwerpen

Pressdays Antwerpen

Pressdays Antwerpen

Pressdays Antwerpen

Pressdays Antwerpen

Pressdays Antwerpen

Pressdays Antwerpen

Pressdays Antwerpen

Marnix & Ally:

Dit persbureau is helemaal nieuw voor mij, ik werd gecontacteerd via Instagram en ik ben blij dat ik op de uitnodiging ben ingegaan! Bij Marnix & Ally werden we vriendelijk ontvangen door Ella Daeleman (de zus van, ja..) en zij gaf ons ook een rondleiding.. Maar eerst mochten we even proeven van de verse ijsthee getrokken van echte theeblaadjes, zonder kunstmatige smaak- en kleurstoffen of conserveermiddelen van Pure Leaf. Wat me vooral is bijgebleven is de collectie van Bitch Please, t-shirts en sweaters met heerlijke funny quotes en van dezelfde ontwerpster ByAnouk de boorden en kasten van MyShelf. Prachtig design in hout en passend bij elk interieur! Ik ben fan!! Verder prachtige juwelen van Lore Van Keer, en ik ontdekte er plantjes die geen aarde nodig hebben! Phyt, heel erg cool.. ik zie die plantjes al perfect in mijn interieur!!

Pressdays Antwerpen

Pressdays Antwerpen

Pressdays Antwerpen

Pressdays Antwerpen

Pressdays Antwerpen

Pressdays Antwerpen

Pressdays Antwerpen

Comprendo & Appletree:

De laatste stop was bij Comprendo en Appletree.. Heel veel bekende merken zoals Rimmel, Sally Hansen, Babor, Bourjois,… die hun collectie voor 2017 voorstelden maar ook nieuwe merken zoals Self.  Self biedt 100% natuurlijke producten aan voor verschillende huidtypes. Op basis van een precieze selectie van bestanddelen die een bewezen verzorgende waarde hebben voor je huid, zonder ook maar enige allergische reactie of bijwerking. Alle producten worden in Nederland geproduceerd. Ook de verpakking bestaat uit gecertificeerd recycleerbaar materiaal. Ik hoop stiekem deze producten van dichtbij te mogen ontdekken. Ook stond ik even stil aan de Lancaster stand want deze heeft nu ook zonneproducten in het gamma die niet alleen tegen de uva en uvb stralen beschermen maar ook tegen alle stralingen waar een mens mee geconfronteerd wordt, bv: gms, computers, microgolfoven.. Ik kon mijn oren niet geloven. Ook hebben ze een zeer lichte vloeibare sun protection die je over je make-up kan aanbrengen! Score!!

Pressdays Antwerpen

Pressdays Antwerpen

Pressdays Antwerpen

Pressdays Antwerpen

Pressdays Self

Ik wil graag alle persbureau’s bedanken voor de uitnodiging en de leuke dag! Bij deze wil ik mij nog eens excuseren bij de bureau’s waar ik tot m’n spijt niet ben geraakt! See You Next Time!!!

Liefs,

Eefje