Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Prada Candy Gloss

Prada Candy Gloss is de jongste nieuwkomer in de Prada Candy geurcollectie die ook de originele Prada Candy omvat, naast Prada Candy Florale en Prada Candy Kiss. Helder, sensueel en gedurfd – de Prada Candy- geuren zijn heerlijk verslavend, geïnspireerd door de zoetste, lekkerste facetten van de prada-vrouw. Zij leeft voluit en vindt grenzen zo passé … maar mateloos genieten doet ze verrassend verfijnd.

Prada Candy Gloss

Prada Candy Gloss

Prada Candy Gloss

Prada Candy Gloss

Prada Candy Gloss

Prada Candy Gloss ontstond uit het idee om laag na laag geuringrediënten aan te brengen en zo een rijke, verheffende nieuwe invulling te geven aan de prada-vrouw, buitensporig vrouwelijk maar teder, altijd te vinden voor geraffineerde uitspattingen.
Candy is een voorstander van ‘more is more’. Die attitude krijgt vorm in een geur met meerdere lagen die ons meevoert op een ‘lekker’ uitstapje tussen explosieve smaakjes. Smaak en geurzin overlappen elkaar en creëren een schaamteloos verwenmoment.

Daniela Andrier stelde de geur samen onder de creatieve leiding van Miuccia Prada. Prada Candy Gloss incarneert het idee van meerdere laagjes geurige noten die de totaalervaring stuk voor stuk meer glans verlenen en vrouwelijker maken.
Uitgangspunt en kern van het parfum is de zoete basisnoot: een verleidelijke vanilleachtige amandel doordrenkt van de sensuele zachtheid van muskus. Hij is omringd met alweer een andere zoete en glanzende textuur die een geursensatie creëert die het pastelroze van een amandelsuikerboon voor de geest roept.
Het akkoord wordt verder gehuld in een heldere topnoot van frisse kersen: hun schil en zoete smaak zijn als een verfrissende sorbet. De verkwikkende nuances van oranjebloesem in het hart van de geur maken hem lichter dan ooit.

De knalroze verpakking van Prada Candy Gloss springt in het oog. Het gelaagde oppervlak zit gevat in een glanzend gouden biesje. De roze verpakking is besmeurd met sporen van lipstick, zowel aan de binnen- als de buitenkant – een knipoog naar de iconische prada-lippenafdruk. De warmroze gloed van de opvallende flacon met de bolstaande bodem maakt de rozige tinten nog levendiger.

Prada Candy Gloss is een eau de toilette voor dames, verkrijgbaar in de volgende formaten:
30ml – €63,20
50ml – €84,50
80ml – €110,30

Een geurtje waar ik zeer benieuwd naar ben, jullie ook?

Liefs,
Eefje