Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Philosophy – Amazing Grace – Douchegel + Eau de Toilette

Zoveel over gelezen in de tijdschriften maar nog nooit eerder kennis gemaakt.. Philosophy, finally we meet! De bad producten zijn erg populair, dat moest ik natuurlijk ook zelf proberen. Ik kreeg van hubby de douchegel en Eau de Toilette cadeau.

Philosophy - Amazing Grace - Douchegel + Eau de Toilette

Shampoo, Bath & Shower Gel – Amazing Grace
De Shampoo, Bath & Shower Gel zit in een grote flacon van 480ml. De producten van Philosophy zijn altijd zo mooi en strak. Op de voorzijde van de flacon staat een prachtige tekst. De substantie is licht roze met een subtiele glans. Het is een erg multifunctioneel product, je kunt deze zowel voor in bad als onder de douche gebruiken. Daarnaast kun je dit product ook als shampoo gebruiken. Een handige drie-in-één om bv mee te nemen op reis!

Philosophy - Amazing Grace - Douchegel + Eau de Toilette

Philosophy - Amazing Grace - Douchegel + Eau de Toilette

Ik gebruik deze vooral als douchegel (aangezien ik geen bad heb) :) De geur is lekker fris en ruikt zeer zoet. Ik raad je echt aan om deze in de winkel te proberen! Heerlijk! Ik vind de gel wel niet zo schuimend, terwijl ik persoonlijk graag veel schuim heb, maar dat is maar een klein minpuntje. Ook vind ik de flacon niet zo handig omdat hij zo groot en rond is. Hij glijdt constant uit mijn handen en de gel komt er zeer traag uit. Ik moet echt serieus op de flacon duwen..(zuinig is deze gel dan wel) :)

De hele badkamer ruikt trouwens uren na gebruik van dit product nog steeds heerlijk!!

Philosophy - Amazing Grace - Douchegel + Eau de Toilette

Philosophy - Amazing Grace - Douchegel + Eau de Toilette

Eau de Toilette – Amazing Grace

De verpakking heeft een licht roze kleur en ook deze bevat een mooie tekst. Het flesje zelf is zeer strak en eenvoudig. Amazing grace is een heerlijk zacht, vrouwelijk Eau de Toilette. Dit is absoluut geen sterke geur en na enkele uren is deze helaas al niet meer te bespeuren, maar dat is natuurlijk eigen aan een Eau de Toilette. Amazing Grace is trouwens de meest verkochte geur van philosophy!

Philosophy - Amazing Grace - Douchegel + Eau de Toilette

Topnoten: mandarijn, grapefruit en bergamot
Hartnoten: fresia, jasmijn en roos
Basisnoten: muskus

Amazing Grace Shampoo, Bath & Shower Gel 480 ml €18,26
Amazing Grace eau de toilette 60 ml €36,56

Deze geur en andere Philosophy geuren zijn exclusief verkrijgbaar bij parfumerie Ici Paris XL.

Heb jij ervaring met Philosophy?

XOXO
Eefje

 • lijken mij fijne producten!

 • Heerlijk! Ik ben dol op Philosophy!

 • Ik heb hun purity reiniger die ik erg fijn vind! En voor kerst heb ik de welbekende microdelivery peel gevraagd :)
  De douchegels lijken me fijn, maar ik hou ook wel van veel schuim :)

 • Klinkt als heerlijke producten. Vooral de showergel ben ik erg benieuwd naar!

 • De douchegel lijkt me geweldig! Ik heb nog geen ervaring met Philosophy producten, maar sta wel altijd te kwijlen voor het schap haha :)

 • Ik vind helaas de producten van Philosophy behoorlijk prijzig, wel klinkt alles erg goed.

 • Shame on me! Ik heb nog nooit producten van dit merk gebruikt, maar je review klinkt veelbelovend ;)

  Liefs,
  Karlien

 • Zelf heb ik nog niets geprobeerd van Philosophyu

 • Anneleen

  Ik heb er nog geen ervaring mee, maar ik wil ze zeker proberen. Ik heb wel al staaltjes gekregen, maar ik moet ze nog proberen :p
  Ik denk wel dat ik enkele productenmee naar juis ga nemen uti Engeland, maar ik ga eerst eens zien of ik dan goedkoper uitkom, want mijn koffer gaat al redelijk vol zitten vrees ik…

 • Mmm, zo lekker! Ik vind het geurtje echt super fijn!

 • philosophy is echt een heerlijk merk!

 • Wat lief dat je dit gekregen hebt! Zelf heb ik er naar staan ruiken maar de geur is niet zo mijn ding.