Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Persbericht: The Make Up Spot – Zoeva en Sleek!

Hi girlzzz, mijn mailbox kreeg deze week alweer een pak persberichten te slikken :) Dit is alvast ééntje waar ik zelf naar uitkijk!

Alweer een Make Up Spot Newsflash!

ZOEVA exclusief bij The Make Up Spot!

Persbericht: The Make Up Spot - Zoeva en Sleek!
Het grote nieuws mag vandaag eindelijk naar buiten: The Make Up Spot gaat als enige webshop in Nederland exclusief de producten van het prachtige merk Zoeva verkopen! Zoeva is een Duits merk dat razendpopulair is bij beautyliefhebbers en staat vooral bekend om haar prachtige, betaalbare en kwalitatief goede kwasten, kwastensets en palettes. We zijn dan ook supertrots dat dit prachtige merk vanaf begin april exclusief verkrijgbaar zal zijn bij The Make Up Spot en aan de vele reacties die we tot nu toe al hebben ontvangen zijn jullie er ook héél blij mee!

Ook nieuw bij The Make Up Spot: Sleek

Persbericht: The Make Up Spot - Zoeva en Sleek!

Alsof het nog niet genoeg is hebben we vandaag nóg een heel mooi nieuw merk aan je voor te stellen, namelijk Sleek! Sleek is een Engels merk dat prachtige blushes, lipsticks, poeders en oogschaduwpalettes in haar assortiment heeft en het mooie is dat deze vanaf eind maart ook online bij The Make Up Spot te verkrijgen zullen zijn!

Ik kan je nu al vertellen dat ik niet kan wachten tot eind Maart! Ik plaats zeker een “Sleek“bestelling.. collega bloggers hebben mij zeer nieuwsgierig gemaakt naar dit engelse merk!

Hebben jullie ervaring met Sleek en/of Zoeva? Let me know!

XOXO

Eefje

  • Sleek is echt een prachtig merk : hele goede kwaliteit voor een lage prijs . Geen idee wat de prijzen zullen zijn, maar hoop dat het toch niet t” duur wordt ;) Echt de moeite om iets te bestellen van dit merk !

  • Handig!

  • Ik ben een Sleek fan en ben ook erg benieuwd wat zij zullen verkopen.

  • Wat een fijn nieuws! Ik heb en paar Zoeva palettes op mijn wishlist staan en ben dus heel happy hiermee!