Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Persbericht – The Make Up Spot – Newsflash!

The Make Up Spot heeft weer leuke nieuwtjes voor ons, nieuwe merken en bestaande merken die hun assortiment uitbreiden! Heel wat moois weer om onze make-up stash aan te vullen :)

The Make Up Spot welcomes Sigma!

Persbericht - The Make Up Spot - Newsflash!
We zijn er maar wat trots op: sinds afgelopen week is het prachtige Amerikaanse merk Sigma te verkrijgen bij The Make Up Spot en mogen we ons officieel authorised retailer noemen. Op dit moment zijn er in de shop een aantal prachtige kwasten, oogschaduwpalettes, accessoires en wenkbrauwitems te vinden en zijn we van plan er in de komende maand nog veel meer moois aan toe te voegen, so stay tuned!

Pre-order bestellen: het Real Techniques Limited Edition Duo Fibre Brush Set

Persbericht - The Make Up Spot - Newsflash!
Begin juni komt het merk Real Techniques met het prachtige limited edition Duo Fibre Brush Set met daarin een duo-fiber face brush, duo-fiber contour brush en een duo-fiber eye brush. Bij The Make Up Spot kun je deze limited edition set nu alvast pre-order bestellen zodat je er zeker van bent dat je begin juni een exemplaar in je bezit hebt. Je krijgt deze set dus niet direct thuisgestuurd na het plaatsen van je bestelling, we versturen deze in de week van 3 juni!

Let op: Wanneer je de Real Techniques Fibre Brush Set in pre-sale besteld tezamen met andere producten, dan zal je volledige bestelling pas in de week van 3 juni verzonden worden!

Nu ook verkrijgbaar bij The Make Up Spot: China Glaze

Persbericht - The Make Up Spot - Newsflash!
Afgelopen week is er, we kunnen wel zeggen op veler verzoek, een prachtig nagellakmerk aan ons assortiment toegevoegd, namelijk China Glaze. De naam China Glaze zal bij velen zeer waarschijnlijk wel een belletje doen rinkelen want de lakken van dit merk zijn razendpopulair vanwege de supergoede kwaliteit en de prachtige, goed dekkende en gevarieerde kleuren. Op dit moment vind je bij The Make Up Spot verschillende China Glaze limited edition collecties (waaronder de huidige Texture en Sunsational) en hopen we begin juni ook de supergave Hologram lakken binnen te krijgen.

Red Carpet Queen nagellak en make-up

Persbericht - The Make Up Spot - Newsflash!
Nagellak is er in allerlei soorten en maten, maar de lakken van het merk Red Carpet Queen steken er toch wel met kop en schouders boven uit. De Bullet Proof Long Lasting Nail Polishes zijn met de supertoffe bullet shaped bottle echte eyecatchers en hebben een plat en breed kwastje dat ontzettend fijn en snel werkt. Also good to know: de Red Carpet Queen nagellakken zijn 5-free (vrij van Dibutyl Phthalate, Tolueen, Formaldehyde, Formaldehyde resin en Camphor), snel droog en allemaal dekkend in 2 laagjes.

Op dit moment vind je in ons assortiment alle Bullet Proof Long Lasting Nail Polish kleuren en ook zullen we in de loop van de volgende week een prachtige collectie Red Carpet Queen make-up verwelkomen!

Nieuwe Models Own items

Persbericht - The Make Up Spot - Newsflash!
Ook ons Models Own assortiment gaat zich steeds meer en meer uitbreiden en zal de komende week aangevuld worden met de Splash nagellakcollectie, Powder Blushes, Nail Art Pencils, Bronzers/Highlighters, Fruity Moisturising Lip Balms, de Iphone Cover en 2 Makeup Head Bands Pink and Orange.

Nieuwe Sleek producten

Persbericht - The Make Up Spot - Newsflash!
Begin juni lanceert Sleek weer een geweldig nieuwe limited edition collectie die de snoeperige naam Candy draagt. De Candy collectie bevat het iDivine oogschaduwpalette i-Candy, het Sweet Cheeks Blush by 3 palette en de Lol-Lip-Pop Pout Paint en zal vanaf begin juni verkrijgbaar zijn bij The Make Up Spot!

Helemaal hot en vanaf volgende week ook te koop bij The Make Up Spot: BB Cream van Sleek. De superfijne en betaalbare Be Beautiful Blemish Balm zal verkrijgbaar zijn in de kleuren Fair, Light, Light 01, Light 02, Medium, Medium 01 en Dark.

Persbericht - The Make Up Spot - Newsflash!

On the way: INM en Seche Vite

Persbericht - The Make Up Spot - Newsflash!
Goed nieuws: de wereldberoemde top- en basecoats en andere fijne verzorgingsproducten van de merken INM en Seche Vite zijn onderweg naar The Make Up Spot! In de loop van volgende week hopen we deze twee mooie merken te mogen verwelkomen, yay!

Nieuwe Barry M producten

Persbericht - The Make Up Spot - Newsflash!
Ook op het gebied van ons Barry M assortiment staan we niet stil, want de afgelopen tijd zijn er weer veel mooie nieuwe producten aan toegevoegd en ook zit er nog heel wat moois aan te komen. Reeds verkrijgbaar zijn de superleuke Sequin lakken, een aantal nieuwe lipstick- en nagellakkleuren, nailart pennen, bronzers en in juni komen er een aantal nieuwe Gelly en Confetti nagellakken bij. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen in onze Barry M collectie dus!

Achterafbetaling
Bij The Make Up Spot kun je behalve via iDeal en bankoverboeking sinds kort ook achteraf betalen, bij deze betalingsmethode krijg je bij je bestelling een factuur die binnen 14 dagen voldaan dient te zijn.

Omdat er voor achterafbetaling eerst een kredietwaardigheidstoets moet worden gedaan wordt er voor iedere bestelling die via een factuur betaald wordt € 2,00 factuurkosten in rekening gebracht. Indien de factuur niet binnen de termijn van 14 dagen betaald is, wordt er een herinnering verstuurd en dient binnen 7 dagen alsnog het factuurbedrag plus de bijkomende herinneringskosten te worden voldaan.

Ik vind de nagellakjes van Red Carpet Queen er ongelooflijk mooi uitzien en ik ben wel benieuwd naar de BB Cream van Sleek! Ook de Sleek Candy spreekt me aan!! Dat wordt weer een aanval op mijn bankrekening!

XOXO
Eefje

  • Amy

    Die Sunsational collectie ziet er mij zo leuk uit! Daar ga ik zeker nog een paar lakjes van bestellen.

  • Leuk he al die nieuwe mooie dingetjes !

    XO

  • Ik vind het ook mooie, nieuwe items!