Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Paul Mitchell Skinny Serum

In de deautybox van November 2012 vond ik het Paul Mitchell Skinny Serum. Als enthousiaste gebruiker van haarolie’s en serums wou ik deze onmiddellijk testen! Ik ben de trotse eigenaar van een bos krullen waar ik een haat-liefde relatie mee heb, waardoor ik bovendien bij vochtig weer verander in volwaardige poedel!!! Ik breng het serum aan na het wassen op de puntjes van mijn haar (één pompje volstaat). Mijn haar ontwart zeer makkelijk en ruikt heerlijk (naar appeltjes). Na het drogen (brushen) haal ik mijn lievelingsattribut boven (mijn stijltang dus) en style ik mijn haar een kleine 10 minuutjes.. Mijn stijltang glijdt over mijn lokken! Daarna breng ik nog een beetje serum aan (opnieuw één pompje). Dankzij deze serum voelt mijn haar superzacht aan, verschijnt er een mooie glans en ben ik volledig anti-frizz!! (ook bij vochtig weer!) Zou ik product in full size kopen? ABSOLUUT!! Maar dat zal nog niet voor direct zijn, want dit product is zeer zuinig!

Paul Mitchell skinny serum is te koop bij de erkende Paul Mitchell kapperszaken of bij ProDuo.

Heb jij ervaring met dit product, reageer! :)

Paul Mitchell Skinny Serum

Meer info over de November Deautybox volgt later..