Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Parfum Divin de Caudalie

Iedereen kent intussen wel de Divine-lijn van Caudalie. De Divine oil, Divine scrub, Divine legs (review hiervan volgt, momenteel in test fase)… Allemaal producten die zeer goed scoren door hun ‘hemelse’ geur! Parfum Divin de Caudalie

In de Deauty box van de maand Juni zat een sample Parfum Divin de Caudalie en alvorens ik al de rest van de producten bekeek, sprayde ik wat parfum op mijn polsen..

Parfum Divin de Caudalie

Parfum Divin de Caudalie bevat noten van Marokkaanse roos, pompelmoes, roze peper, vanille, cederhout en muskus.

Wow, hemels is nog zacht uitgedrukt! Deze geur is goddelijk! Warm, zwoel en sensueel! De geur is sterk maar niet overheersend. Ik vrees dat dit 1,5ml sample in no time zal leeg zijn! Deze komt ABSOLUUT op mijn wishlist!
Of misschien een klein oproepje aan Deauty, want Caudalie is hun nieuwe partner.. jullie maken me gelukkig met een travel size van dit parfum!! :)

Parfum Divin de Caudalie

Ik zocht even de flacon van dit parfum op en ook die ziet er prachtig uit, afgewerkt met goud en een houten dop, zeer stijlvol!

Parfum Divin de Caudalie is te koop voor €49,30 (50ml) bij de apotheek, de parafarmacie en de webshop van Caudalie.

Hebben jullie dit hemelse parfum al geroken?

XOXO
Eefje

  • Echt super dat er een sample hiervan in de box zat. De geur lijkt me echt heerlijk!!