Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Pantene Smart Pro-V

Kennen jullie die reclames op tv, waar supersterren en modellen staan zwieren met hun weelderige dos haar? Iedereen wil uiteraard een mooi en sterk haar en liefst zo lang mogelijk zonder te splitten. Ik mocht de nieuwste Pantene Smart Pro-V shampoo en conditioner testen, waar Selena Gomez het gezicht (of beter het haar) van is en in deze review lezen jullie of ik vanaf nu de deur uitga met ‘Selena Gomez haar’..

Pantene Smart Pro-V

Even wat extra informatie over de Pantene smart Pro-V:
Pantene smart Pro-V is ‘s werelds eerste conditioner die de #hairgoals van selena gomez in realiteit omzet en haar echt pantene-haar geeft. Meer dan 1 miljoen uur in het labo en ruim 22.000 tests bij consumenten hebben ertoe geleid dat de pantene smart pro-v conditioner verschillende schadeniveaus kan lezen en erop kan reageren, zodat het haar sterker wordt tot de laatste centimeter.
Wat het haar betreft, is het geen geheim dat vrouwen hun lokken voortdurend aan talloze veranderingen onderwerpen om hun visie te realiseren. Voor 85%1 van de vrouwen over de hele wereld is het een droom om lang golvend haar
te hebben – Pantene-haar. En bijna de helft van de vrouwen met lang haar wil het nog langer laten groeien. Lange lokken tonen de ware kracht van je haar. Er is niets dat je schoonheidsideaal meer overschaduwt dan zwak en beschadigd haar. Tot op vandaag is haar dat aan de punten even gezond is als aan de wortels een utopie. Voor Pantene-ambassadeur Selena Gomez waren beschadigde haarpunten de reden waarom ze haar haar niet nog langer liet groeien en geen mooi zichtbaar gezond Pantene-haar kon krijgen. Maar de vooruitzichten zijn positief: het wachten is eindelijk voorbij en de droom van Pantene-haar is een realiteit! Na meer dan 1 miljoen uur in het labo en 16 jaar ontwikkeling geeft het nieuwe revolutionaire Pantene Smart Pro-V Selena de nodige kracht om haar #hairgoals te realiseren en haar haar te laten groeien zo sterk en lang als kan. Net als een privécoach wordt Pantene Smart Pro-V een persoonlijke krachttrainer. Het identificeert zwakheden en bouwt dag na dag kracht op in het haar, zodat Selena over de hele lengte krachtig haar krijgt.

Pantene Smart Pro-V

Pantene Smart Pro-V

Pantene Smart Pro-V

Pantene Smart Pro-V

Pantene Smart Pro-V:

Klinkt goed hé? Omdat ik zelf ook al jaren droom over lang, sterk, glanzend en vooral gezond haar kreeg ik de shampoo en conditioner verzorging & bescherming opgestuurd.. Meteen sprong ik de douche in met mijn nieuwe haircare!

De verpakking is zoals we van Pantene gewend zijn, witte flacon met gouden details.. ligt goed in de hand en heeft een handige klikdop. Inhoud van 270ml (shampoo) en 230ml (conditioner).

Pantene Smart Pro-V Shampoo – De shampoo ruikt heel erg lekker en mijn haar voelt meteen schoon en gewassen aan, er komt veel schuim aan te pas, dus opletten als je gevoelig reageerd op SLS. Mijn haar voelt na het wassen enorm zacht aan en ik heb het gevoel voor de eerste keer in mijn leven dat ik geen conditioner nodig heb.. Meestal zit mijn haar na het wassen met gelijk wel ander shampoo merk vol knopen en smeekt het me om een conditioner. Bij deze shampoo is dit niet het geval.. (heerlijk gevoel trouwens) :) Ohja, deze shampoo is trouwens zeer zuinig in gebruik, de eerste keer nam ik veel te veel shampoo dan nodig was :)

Pantene Smart Pro-V Conditioner – De conditioner ruikt idem als de shampoo en ik merk dat ik ook hiervan niet veel nodig heb. Ik laat de conditioner even zijn werk doen terwijl ik verder geniet van een zalig warme douche.. Na het afspoelen voelt mijn haar nog steeds of zelfs nog iets zachter, gladder en schoon aan. Ontwarren gaat easy peasy en na het föhnen en stylen van mijn haar voel ik wel dat mijn haar heerlijk glad aanvoelt en omdat ik vaak krullen in mijn haar doe zijn mijn krullen extra veerkrachtig..

Kom ik nu buiten met een zwierige, volle lange haardos.. tuurlijk niet! Maar haar is nog steeds heel erg fijn en dun en dat kunnen 100 Selena Gomez shampoos niet veranderen. Maar wat ik wel merk is dat mijn haar er gezond en veerkrachtig uitziet en heerlijk ruikt.
Conclusie: de Pantene Smart Pro-V shampoo en conditioner zijn zeer aangenaam en zuinig in gebruik, je voelt je even een ster in je eigen douche en voor €3,99 heb je heel goeie haircare. Ik blijf de producten sowieso verder gebruiken en ook mijn dochter droomt stiekem van Selena Gomez haar (betrapt) :)

Heb jij deze Pantene Smart Pro-V producten al geprobeerd?

Liefs,

Eefje