Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Pannobase + Retinol

Ik kreeg een aantal weken terug een nieuw cosmetica product opgestuurd Pannobase + Retinol. Voor mij een toen nog onbekend product. En aan de reacties op Instagram te zien, was dit ook voor jullie redelijk onbekend. Tijd om daar verandering in te brengen, ik wou hier wel meer over weten.. Pannobase + Retinol is een antirimpelcrème op basis van het vetoplosbare vitamine retinol. Het actieve ingrediënt retinol staat al jaren gekend voor zijn antirimpelwerking. Het dringt diep door in de huid en stimuleert de collageenproductie bij een droge, verouderende huid.

Pannobase + Retinol is dus een intensieve anti-rimpel crème dat de huid gladder en strakker maakt. Vitamine A-zuur ofwel retinol is één van de allerbelangrijkste vitaminen voor de gezondheid van onze huid. Door onze voeding krijgen we vitamine A binnen bv door het eten van eieren, vlees, vis, bepaalde groenten (bv wortels) en zuivel.

Deze anti-rimpel crème verbetert de stevigheid van de huid zodat rimpels minder zichtbaar worden. Ideaal om bij een droge, verouderende huid rimpels te bestrijden. En kan ook gebruikt worden bij een normale huid om vorming van rimpels tot een minimum te beperken (beginnen smeren doe je best vanaf je 30ste). Ook mannen mogen deze crème gebruiken.. dus leg deze maar goed zichtbaar in de badkamer :) Dit product is onmisbaar in je dagelijkse huidverzorgingsroutine.. Belangrijk voor wie zijn huid jong wil houden!!

Pannobase + Retinol

Pannobase + Retinol

Wie houdt van luxueuze verpakkingen blijft wat op zijn honger zitten. De verpakking is zeer basic en lijkt meer op een zalfje uit ons apothekerskastje in huis. Maar het is uiteindelijk de inhoud dat telt, right? Ik heb de crème enkele weken getest en ik merk dat mijn huid minder droog is dan voorheen, de rijke textuur voelt comfortabel aan en de créme dringt onmiddellijk in mijn huid. Dit product is volledig geurloos. Ik gebruik de créme dagelijks als dagcréme onder mijn make-up. Na een aantal weken merk ik een kleine verbetering van mijn huid en sommige rimpels zijn iets minder zichtbaar (de grove lijnen zijn er nog steeds). Ik merk voornamelijk verschil rondom mijn ogen, aan de kraaienpootjes :)

Dit product kreeg een plaatsje in mijn dagelijkse beautyroutine en ik ben Karel aan het overtuigen dit product ook te gebruiken, want ook mannen krijgen rimpels ;p

Pannobase + Retinol, sleepte een nominatie in de wacht binnen de categorie Belgische cosmeticaproducten bij de So Soir Beauty Awards!

Pannobase + Retinol kost €22,80 en is verkrijgbaar bij de online apotheken en bij bol.com waar de verzending gratis is! (Prijzen kunnen online verschillen).

Liefs,

Eefje