Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Outlet shopping online!

Outlet shops online zijn ontzettend hip! Vanuit je luie zetel enkele koopjes aanklikken, betalen en wachten op de postbode :) Je kan er genieten van gigantische kortingen (tot soms -70%) van topmerken! De kunst is om er snel bij te zijn, want sommige artikelen van topmerken zijn in no time uitverkocht! Bekende outlet shops zijn voor Vente-Exclusive en Outlet Avenue. Ikzelf heb deze ochtend (om 7.30u!) prima koopjes gedaan online bij Snapstore. Dit is de buit :)

Vila Clothes: Blazer Ollay, Verkoopprijs €39,90 / bij Snapstore: €18

Outlet shopping online!

Vila Clothes: Kleedje Taiko, Verkoopprijs: €34,95 / bij Snapstore €16

Outlet shopping online!

Vila Clothes: Bloes Dotti, Verkoopsprijs: €29,95 / bij Snapstore €12

Outlet shopping online!

Ik kreeg een totale korting van €58 en mijn levering wordt gratis verzonden! Ik hou jullie op de hoogte wanneer de postbode is langs geweest :)

UPDATE: 28/11/2012

De postbode heeft zijn werk goed gedaan :), mijn pakje is vandaag toegekomen! Blazertje zit perfect (is dan ook al mijn 3de van dit model) :), bloesje past ook goed, en kleedje is goed van maat maar mag iets korter (dus even de naaister uit de buurt inschakelen)! Foto’s volgen nog!