Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

8438 Volgers

Outfit – Romwe Sweater

Yeah, sweater weather again.. stiekem hou ik daar wel van :) Ik draag graag sweaters en ik heb er ook redelijk veel. Onlangs kreeg ik dit mooie color block multicolor exemplaar van Romwe Fashion. Een sweater dat heerlijk sportief oogt met de 3 kleurige vlakken, grijs, roze en wit. De sweater trok meteen mijn aandacht door de combinatie van de kleuren. Hij is dan ook perfect combineerbaar met een jeans en een paar sneakers eronder of stoere bikerboots! Deze multicolor sweater is vrij kort maar dit is niet storend en zeker de jonge meisjes zullen dit niet erg vinden :) Zelf draag ik er een hoge jeans onder zodat mijn buik zeker niet zichtbaar is :) Zelf hou ik enorm van zo’n casual outfit..

Outfit - Romwe Sweater

Outfit - Romwe Sweater

Outfit - Romwe Sweater

Outfit - Romwe Sweater

Nog nooit van Romwe gehoord? Ga dan zeker eens de site checken (klik hier)! Er is enorm veel keuze uit leuke, hippe kledij, schoenen en accessoires.. en de items die je er vindt zijn zéér betaalbaar!! Vergeet niet de munteenheid niet te veranderen naar euro. De site is veilig en je hebt je bestelling na ongeveer een weekje!

Wat vind jij van color block sweater? Draag jij veel sweaters?

Liefs,

Eefje