Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Outfit Of The Day – Paas Outfit :)

Hello Beauty’s.. Ik wil jullie eerst en vooral een zalig Pasen wensen :) Geniet van deze feestdag en morgen van 2de Paasdag. Het is al een tijdje geleden (ik denk van nieuwjaar) dat ik een outfit gepost heb, dus vandaag lijkt me de geschikte gelegenheid..

Mijn Paas Outfit: (verwacht aub geen gele bunny outfit) :p

Outfit Of The Day - Paas Outfit :)

Lederen Jasje: Gaudi
Trui: H&M
Broek: Vero Moda
Enkellaarsjes: Maury
Handtas: Liu Jo

Hope you like it :)

XOXO

Eefje

 • Leuke outfit, erg mooie kleurencombinatie!

 • Wat een leuke combinatie zeg! Die broek is erg mooi!

 • Leuk :D!

 • Wauw, dit wil ik in mijn kast! En mag ik jouw benen ook? Leuke post :)

 • Leuke outfit! De kleur van de broek is super! :)

 • Gave outfit zeg! Leuk met die vrolijke kleurtjes :)

 • Jij ook een fijne pasen!
  Vrolijke outfit :) Die broek is echt super mooi.

 • Mooie outfit! Heerlijk voor de lente :-)
  Ik vind je broek erg mooi, ben al een eeuwigheid opzoek naar zo’n mooie kleur broek. Ik ga eens kijken bij de Vera Moda zie ik hihi.

 • Wauw, wat een mooie combi zeg!

 • Hele leuke outfit!

 • YOu look really great with these colors :-)