Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Outfit – Maxi-dress

Zoals ik jullie al eerder vertelde, ben ik halverwege mijn no buy challenge gezwicht voor 2 maxi-jurken en ééntje daarvan toon ik jullie vandaag. Het is een maxi-dress met allemaal pastelkleurtjes en een soort van pasley printje. De jurk heeft 2 splits aan de zijkant en een onderjurkje dat net boven de knie komt. Bovenaan is de maxi-dress afgewerkt met steentjes (niet zo goed zichtbaar op de foto’s).

Outfit - Maxi-dress Outfit - Maxi-dress Outfit - Maxi-dress

I’m wearing:

Maxi-dress – Lola & Liza
Sandaaltjes met hak – H&M
Armcandy, ring en oorbellen – Victoria juwelen
Flashtattoo – Hema

Liefs,

Eefje

 • Wat een vrolijke jurk! Het is niet mijn stijl, maar bij jou staat het erg mooi!

  • Eefje

   Dank je wel!

 • Super mooie jurk, echt vrolijk en zomers! Staat je goed :). Je sandaaltjes vind ik ook pretty.

  • Eefje

   Thanks :)

 • Ik ben dol op maxi-jurken. Deze staat je erg leuk

  • Eefje

   Dank je! Een maxi-jurk is echt leuk om te dragen, lekker luchtig :)

 • Mooi! Een maxi dress in de zomer is echt een must dus als je er nog geen had dan heb je terecht je no-buy onderbroken ;-)

  • Eefje

   Ik kocht al veel ‘miskopen’ maar deze vind ik zo mooi :)
   Jammer van mijn no buy, maar ik kon deze niet laten hangen :)

 • Wauw, staat je heel goed!! Mooie hakken ook :)

  • Eefje

   Dank je!

 • Mooi, staat je goed, die lengte!

  • Eefje

   Ik vind hem persoonlijk iets te kort, maar het kan nog net :)

 • Prachtige outfit! De hakken vind ik echt geweldig!

 • De maxi jurk is erg mooi, je kan zien dat de stof fijn en soepel valt, hij staat je heel erg mooi!

  • Eefje

   Dank je wel!