Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Outfit – Cosy Pink Mohair Sweater

Het leuke aan de winter? De warme, zachte, cosy sweaterssss 💞💞💞Mijn nieuwste sweater is er ééntje van Littlecutecorner, en ik draag hem bijna elke dag :) Mijn cosy pink mohair sweater is zo zacht en zo mooi.. en vooral warm (belangrijk detail natuurlijk)!

Deze sweater draag ik zowel op een broek als op een rokje, ik vind hem heel erg leuk staan gecombineerd met mijn velvet rokje. En heb je de witte bolletjes al gezien? Deze maken de sweater speels en vrolijk. Ook de gouden draadjes maken deze sweater super cute.

Outfit - Cosy Pink Mohair Sweater

Outfit - Cosy Pink Mohair Sweater

Outfit - Cosy Pink Mohair Sweater

Ziet hij er niet warm uit? De mohair sweater bestaat in het donkergrijs, lichtgrijs, wit en roze. Het liefst wil ik ze gewoon allemaal :) Oh ja en ik kreeg de vraag of deze sweater niet prikt? Helemaal niet, hij is lekker zacht en comfy :D

De sweater koop je hier en gebruik code: eefje10 voor 10% korting!!

Liefs,

Eefje