Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

8438 Volgers

Outfit COF Handtas

Ik krijg soms de vraag of ik veel handtassen heb.. en eigenlijk valt dat goed mee. Als ik zo ruw tel, kom ik aan zo’n 10 à 12 handtassen (handtassen, clutches en schoudertassen). Mijn nieuwste aanwinst is er eentje die in de spotlights mag staan. Wat een beauty.. het is een beetje een rip-off van de Gucci dragon/snake bag, maar dan veel liever voor je portemonnee. Ik kocht mijn nieuwe schoudertas bij COF (Clouds of Fashion) in Gent en ik koos voor een zacht roze exemplaar dat bij elke outfit matched. De tas bestaat volledig uit leder. Het was oorspronkelijk de bedoeling om deze tas dagelijks te gebruiken maar ik merk dat deze zeer poreus is en dat ik er eigenlijk niet alles in kwijt kan wat in door de week allemaal meesleur. Dus het is een weekend-tas/ special occasion tas geworden..

Outfit COF Handtas

Outfit COF Handtas

Outfit COF Handtas

Outfit COF Handtas

I’m wearing:

Witte jeans – Tommy Hilfiger
Zacht roze trui met v-hals – Close-Up
Pumps – Esprit
Ring – Primark
Sunnies – H&M
Schoudertas – Clouds of Fashion

Wat vind jij van deze schoudertas/look?

Liefs,

Eefje

  • echt een super mooie handtas!

  • Tania

    Wat een mooie handtas. De kleur is supermooi en past indd bij veel outfits