Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Orly – Schitter het nieuwe jaar in

It’s the most wonderful time of the year!
De laatste maand van het jaar is ingezet, Sinterklaas zit terug op zijn boot naar Spanje en eindelijk kunnen we beginnen uitkijken naar meest magische tijd van het jaar: Kerst en Oudjaar. De tijd bij uitstek om je feestelijk uit te dossen en daarbij mogen de nagels natuurlijk niet vergeten worden. Orly heeft alles in huis om je nagels tot echte eyecatchers om te toveren.

Orly - Schitter het nieuwe jaar in

Tijdens de koude maanden kunnen je handen en nagels extra verzorging gebruiken. Met de scrubs en handcrèmes van Rich Renewal komen je handen en nagels ongeschonden de winter door. Verkrijgbaar in vier heerlijke geuren die je nog uren blijven achtervolgen.

Orly - Schitter het nieuwe jaar in

Glitters + feestdagen = match made in heaven. Maar wat een ellende om glitternagellak weer te verwijderen! Dankzij One Night Stand behoort het geboen met een watje tot een ver verleden. Gebruik deze peel off basecoat onder je glitternagellak en trek er na twee dagen alles in één keer weer af, zonder je nagel te beschadigen!

Orly - Schitter het nieuwe jaar in

De feestdagen bieden de ideale gelegenheid om voluit te gaan met nail art. De collectie van Orly bevat alles wat je nodig hebt om je nagels om te toveren tot echte pareltjes!

Shoppen voor je jezelf of voor een cadeautje onder kerstboom kan op de website van Orly

Tip: Momenteel krijg je 20% korting op de Orly collectie via Shedeals!

Liefs,

Eefje

  • Ik draag momenteel een felgele kleur van Orly op mijn nagels. Niet echt kerstig, maar wel leuk :-)

    • Ik heb zelf nog geen ervaring met Orly, maar ik ben er wel benieuwd naar!
      Liefs,
      Eefje