Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Ordered online – Sales @ Mango & Zara!

Lady’s.. eindelijk zijn de Belgische solden van start gegaan.. en jullie zullen me waarschijnlijk goed gek vinden maar ik ben op 1 juli om 4.30u opgestaan om mijn mandje te vullen bij Zara en Mango (ik had de vroege ploeg deze week, dus ik moest sowieso al om 5u opstaan) :)

This is what i ordered:

Ordered online - Sales @ Mango & Zara!

Kleedje met dierenprint – Mango

Ordered online - Sales @ Mango & Zara!

Gehaakte trui – Mango

Ordered online - Sales @ Mango & Zara!

Blazer roze – Zara

Ik had deze stuks al allemaal gepast in de winkel :) zo ben ik zeker van mijn maat :)

XOXO
Eefje

 • Wendy (B)

  Tof!
  Nog goed dat je die kleding op de webshop hebt gevonden :)

 • Wat fijn voor jou! Mooie kleren.

 • Leuke items!

 • Erg leuke kleding geshopt! En ik verklaar je niet gek hoor, ik vind dat je groot gelijk hebt ;) en wel goed gezien om eerst de kleding in de winkel te passen en dan online te bestellen, zo heb je toch wat je wilt, maar blijf je gespaard van de drukte.

 • Amy

  Leuke dingen heb je gekocht! De roze blazer vind ik echt heel mooi :D

 • Dat jurkje, love it! echt prachtig

 • Het jurkje is leuk :)

 • leuke items!

 • Je hebt echt hele toffe kleding geshopt, Like :D