Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

OPI – Couture de Minnie!

OPI komt alweer met een nieuwe collectie aan met deze keer (opnieuw) Minnie Mouse in de hoofdrol. De collectie bestaat uit 3 gewone lakjes, één Liquid Sand lakje, een glitterlakje en een mini setje bestaande uit een combinatie van 4 lakjes. De kleurtjes zijn very girly.. of zal ik zeggen very Minnie :) Benieuwd? Keep on reading!

OPI - Couture de Minnie!

OPI - Couture de Minnie!

OPI - Couture de Minnie!

OPI - Couture de Minnie!

De kleurtjes: Magazine Cover Mouse – Innie Minnie Mightie Bow – Chic From Ears To Tail – Minnie Style – A Definite Moust-Have

De Collectie “Couture de Minnie” is verkrijgbaar vanaf midden Juni 2013. De lakjes kosten €14,50, het mini setje €18,50!

Ik ben gek op die mini setjes van OPI.. dus die zal het worden! :)

XOXO
Eefje

 • Mijn favoriet is “a definite moust-have”!

 • Joy

  Minnie Style en Magazine Cover Mouse wil’k hebben! Die zien er zo cute uit! ^^

 • Ik vind ze allemaal zo lief en leuk! Ik ben gek op deze collectie en wil het liefste alles haha

 • ik hou van die liquid sand lakjes!! en denk voor mij ook de mini :-)

 • Zo leuk he! Ik wil ze alllllemaal haha

  XO

 • Ze zijn zoooo leuk!!

 • Super schattige collectie;)
  x

 • OOh ik vind ze echt ontzettend leuk! Hebben

 • Wow, de kleuren vind ik allemaal zo mooi! :)

 • Mooie collectie weer! Komt zeker op mijn wishlist te staan :)

 • deze lakjes hebben me meteen in love gebracht! ik wil so-wie-so da pakketje met die lakjes want ze zijn gewoon gorgeous! Enig idee waar ze dat pakketje zullen verkopen? Wil zeker bij de eerste zijn ^^

  • Eefje

   Bij Beauty – queen in Gent.. Donkersteeg 22 dacht ik (kleine straatje tss Hema en Starbucks).. ik koop al mijn OPI lakjes daar!
   Groetjes!

 • Fantastische kleurtjes weer…. Aahhh wat een cute collectie weer.

 • Mooie lakjes :D x

 • A Definite Moust-Have is mijn favoriet hieruit!

 • Leuke kleurtjes!

 • love dat laatste kleurtje! dit zou wel eens mijn eerste opi nagellakje kunnen worden ^^

 • Mooie collectie :)