Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

OPI California Dreaming

OPI kondigt nieuwe limited edition collectie California Dreaming aan met tinten geïnspireerd door de Amerikaanse West- Coast. Deze zomer zet OPI zijn geliefde thuisstaat in the picture met de nieuwe California Dreaming Collection by OPI. Beleef de West-Coast met een kleurenpalet vol fun en verleidelijke tinten ideaal om op avontuur uit te trekken, of het nu gaat om een dag aan het strand met je surfplank of een wandeling in de bergen of zelfs een wijnproeverij in de Napa Vallei.

OPI California Dreaming

De California Dreaming Collection stelt twaalf nieuwe limited edition kleuren voor die verschijnen in een klassieke nagellak formule en in een Infinite Shine formule. Iedereen kan dus genieten van het kleurenpalet, dat geïnspireerd is op de fantastische zonsondergangen en landschappen van de Westkust, in de formule van haar keuze. De kleuren zelf zijn zo aantrekkelijk en bijzonder als de staat waar de collectie naar vernoemd is: van diep fuchsia tot punchy roze, oranje en koraaltinten en zachte warme roze – en peach tinten aangevuld met een nude, een goudbronzen metallic en een leisteengrijze shimmer met warme ondertoon. De kleur die voor deze collectie als hero shade werd gekozen is de roze koraaltint Time for a Napa. Dé zomertint om te matchen met een bikini en een sunkissed huid en ideaal om zowel op handen als voeten te dragen terwijl je de 800 mijl lange kustlijn van California ontdekt.

OPI California Dreaming

OPI California Dreaming

OPI California Dreaming

De aanbevolen verkoopprijs van de California Dreaming Collection by OPI nagellakken is € 14,95
De aanbevolen verkoopprijs van de California Dreaming Collection by OPI Infinite Shine lakken is € 18,98
De aanbevolen verkoopprijs van de California Dreaming Collection by OPI Infinite Shine Trio pack ‘Time for a Napa’ is € 44,42
De aanbevolen verkoopprijs van de California Dreaming Collection by OPI mini 4-pack (4x 3,75ml) is € 22,90

California DreamingCollection by OPI is verkrijgbaar vanaf eind mei 2017. OPI is te koop bij Planet Parfum en op de officiële OPI webshop www.opi-shop.be.

Liefs,

Eefje

  • chucky1012

    Wauw….
    Prachtige kleuren ;-)