Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

OOTD – Outfit Nieuwjaarsdag

Van oudejaarsavond outfit geen foto, want er was ook geen outfit.. :) waarmee ik bedoel, ik droeg een gewone jeans en een trui, want we bleven lekker thuis met ons 2 en hebben de avond voor tv doorgebracht maar wel met champagne, vis, babykreeft en wild :) en een dessert natuurlijk :)

Op nieuwjaarsdag was er wel een outfit die ik met jullie wil delen.. we gingen lekker eten in een Restaurant in Knokke. Foodfoto’s konden jullie al zien via Instagram en krijgen jullie nog te zien in een overzicht in My Life in Pictures!

OOTD - Outfit Nieuwjaarsdag

OOTD - Outfit Nieuwjaarsdag

OOTD - Outfit Nieuwjaarsdag

OOTD - Outfit Nieuwjaarsdag

I’m Wearing:
Jumpsuit – Forever 21
Necklace – Merk onbekend?
Oorbellen – ZEB
Horloge – Michael Kors
Armcandy – Swarovski
Pumps – Michael Kors

Champagne – Laurent Perrier :)

Waren jullie dressed-up op nieuwjaarsdag of gewoon comfy in de zetel?

XOXO
Eefje

Doe je al mee aan de winactie op Beautytalk?? Klik hier!

 • Die jumpsuit staat je zo mooi. Ik wil dit al een tijdje proberen, maar ik ben zo bang dat dit me niet staat :(

  • Eefje

   Ik heb ook steeds twijfels bij het dragen van een jumpsuit.. maar het is en blijft een leuke trend!

 • Heel mooie outfit! Ik ben al zo lang op zoek naar een jumpsuit die goed bij mij past! Meestal staan ze me niet :s Maar ik ga komende vrijdag naar Antwerpen, dus misschien een kijken bij Forever 21 dan :-)

  • Eefje

   Zeker eens passen, ik heb er ook 1000 gepast alvorens ik toch besloot één te kopen :)

 • De jumpsuit staat je als gegoten!

  • Eefje

   Dank voor het compliment, Griet!

 • Prachtig! Elegant en ook sexy, love it.

  • Eefje

   Wauw, wat een compliment! Thx!

 • Je ziet er prachtig uit!

  • Eefje

   *Bloos*.. dank je wel :)

 • Mooie jumpsuit zeg! Staat echt heel mooi :)

  • Eefje

   Dank je.. ik heb altijd gemengde gevoelens bij jumpsuits :)

 • jemke

  staat je goed! ik hou wel van een jumpsuit behalve als je vaak naar toilet moet :-) veel feestjes gehad, te weinig kleedjes :) hihi