Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Only You – Shooting star/526 & Golden Rain/483

Alweer een bezoekje gebracht aan Ici Paris XL en alweer 2 nieuwe kleurtjes voor de nagels meegebracht. De nagellakjes van Only You zijn echt niet duur en ik had nog een kortingsbon van €5,00 via mail gekregen, dus waarom niet.

Even Testen. De ene kleur is een metallic blauw, heel mooi, ik heb even getwijfeld maar nu het kleurtje op mijn nagels ligt vind ik het zeer geslaagd! Eerst een basislaagje aangebracht en daarna de kleur. De kleur dekt al na één laagje, maar ik doe er altijd twee uit gewoonte, en dan daarboven nog een toplaagje.

Only You - Shooting star/526 & Golden Rain/483

Het andere kleurtje is een soort goud (spijtig geen metallic). Ik dacht dat dit mijn favoriet zou zijn maar het valt mij een een beetje tegen. Metallic zou veel mooier geweest zijn! Ook op dezelfde manier aangebracht als de blauwe kleur.

Only You - Shooting star/526 & Golden Rain/483

De lakjes zijn nu een dag geleden aangebracht, en ik zie nog geen afschilferverschijnselen :) Ik hou jullie op de hoogte wanneer en welk kleurtje het langst op mijn nagels blijft!

UPDATE

Na 2 dagen beginnen de beide kleurtjes af te schilferen (jammer), ik had gehoopt na een dag of 5, maar helaas. Ik moet er wel eerlijk bij vertellen dat ik gisteren veel heb gepoetst, dus veel met de handen in het water heb gezeten.. dus misschien is de oplossing -niet poetsen- :)

Tot de volgende review girls!

Laat een reactie na!