Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Olive Body Butter – The Body Shop – Review!

Deze Olive Body Butter van The Body Shop is één van de producten die in de Deautybox van April zat. TBS = Niet getest op dieren! Persoonlijk hou ik meer van body butters in de winterperiode, maar aangezien de lente ons in de steek laat en het meer herfst is buiten, besloot ik deze butter maar al te testen voor jullie! Benieuwd wat ik van deze butter vind? Lees dan vlug verder…

Olive Body Butter - The Body Shop - Review!

Olive Body Butter - The Body Shop - Review!

Ik hou eigenlijk helemaal niet van de geur van olijfolie. Maar gelukkig ruikt deze butter daar helemaal niet naar. De butter heeft een zacht groene kleur en een frisse geur. Het is niet echt een stevige butter want hij is eerder romig. Hij is wel wat dikker dan een bodylotion. De butter laat zich gemakkelijk uit smeren en wordt goed door de huid geabsorbeerd, binnen enkele minuten is hij helemaal ingetrokken en laat geen vettig laagje achter.

Olive Body Butter - The Body Shop - Review!

Ik ben erg tevreden met deze body butter en aangezien deze nu al leeg is, ga ik hem zeker in fullsize kopen.

Deze fullsize olive body butter is te koop bij TBS voor  € 15,00 (200gr)

Heb jij deze al geprobeerd? Of een andere body butter van TBS? Let me know!

XOXO
Eefje

 • Laurence

  Ik probeerde al de oranje en de paarse..geen idee wealke geuren het net zijn! Ik vind de butters super maar de lotions niet..die smeren echt niet uit vind ik :) nivea is veel beter dan!

 • Ik hou van TBS! Ik ben echt gek op alle body butters haha

 • Deze heb ik ook! :-) En, ik vind het zó ontzettend fijn!!

 • Amy

  Ik kreeg deze ook in mijn Deautybox en dat terwijl ik al lang van plan was om hem te kopen. Nu ook mijn potje leeg is ga ik hem ook even fullsize halen, I’m in looooove <3

 • TBS heeft altijd de beste body butters!

 • Ik vind ze allemaal even heerlijk! Goede kwaliteit! Niet alle geuren bevallen me natturlijk maar de butter op zich is zalig!

 • deze heb ik ook :)

 • Ze zijn heerlijk en ruiken allemaal lekker vind ik! Ik ken deze nog niet maar wil zeker is in de winkel gaan proberen!

 • cynnnnthia

  Ik heb hem ook, erg fijn vind ik hem!

 • Dit is de enige geur/lijn die ik nog nooit geprobeerd heb. Voor de rest heb ik zo ongeveer elke body butter van TBS wel gehad haha.

 • vanessablogt

  Ik ben ook gek van body butters van The Body Shop. Deze geur heb ik nog niet gehad.

 • Ik ken deze product wel van TBS, maar heb het nog niet gebruikt. Ik gebruik de body butter Blueberry en Raspberry, ook heerlijke geuren :)

 • Oew, deze kende ik nog niet. Eerst even m’n oude opmaken en dan deze uitproberen ;)