Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

NYC – Full Metal Jacket

Hey Girls!

Opnieuw nieuwe lakjes gekocht dit weekend! Sinds ik geen gelnagels meer heb, is mijn nagellak collectie serieus aan het uitbreiden.. Ik moet mij dringend eens een nagellakhouder/rekje of zoiets (dat zal wel bestaan denk ik) aanschaffen! Deze keer koos ik voor Rimmel (Pompous/610 en Silver Clash/020 Craquelée top coat) en een metallic goudkleur van NYC (Full Metal Jacket/002). Ik deed deze laatste op mijn nagels..

NYC - Full Metal Jacket

De structuur is eerder dik zodat slechts één laagje voldoende lijkt en dat is het ook! Super! De lak droogt behoorlijk snel, maar ik had beter nog iets langer gewacht met mijn topcoat aan te brengen.

NYC - Full Metal Jacket

Ik vind dit een perfecte kleur voor tijdens de feestperiode vooral gecombineerd met zwart komt deze goudkleur mooi tot zijn recht. Dit is het resultaat:

NYC - Full Metal Jacket

De nagellak van NYC bleef 3 dagen lang mooi, daarna begon hij een klein beetje af te schilferen.. Eigenlijk vind ik dit een zeer goeie nagellak! Ik gebruik hem zeker tijdens de komende feestdagen!!

Tot de volgende keer Beauty’s!

XOXO

Is deze kleur iets voor jou? Reageer: